Yksi asia on jo varmaa: Ässien yleisömäärät kasvavat

Ässät on myynyt kausikortteja enemmän kuin viime kaudella.

Ässien virallinen yleisökeskiarvo tulee nousemaan ensi kaudeksi. Se on jo nyt varmaa.

13.9. 15:04

Pori

Ässien alkavan kauden menestyksessä yksi asia on varmaa: Porilaisseuran yleisömäärät nousevat. Todennäköisesti merkittävästi.

Kahdella viime kaudella Ässät oli yksi niitä harvoja liigajoukkueita, joka ilmoitti yleisömääränsä kotiotteluiden paikalla olevan katsojamäärän perusteella. Ei siis myytyjen lippujen perusteella, kuten suurin osa muista liigaseuroista.

Strategian takia Ässien yleisökeskiarvo jäi koko Liigan pienimmäksi.

Ässien käytäntö muuttuu tulevalla kaudella. Ässät ilmoittaa jatkossa yleisömääränsä myytyjen kausikorttien ja lippujen mukaan. Juniorilipuista seura ilmoittaa sen määrän, joka todellisuudessa on paikalla.

Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen toivoi aiemmin, että Liiga saisi sovittua yhtenäisen käytännön yleisömäärien ilmoittamiseen. Yhtenäistä linjaa ei ole vieläkään, mutta Ässät ottaa käyttöön yleisimmän tavan.

”Otimme myös viime kaudesta opiksi”, Lehtinen myöntää.

Ässien viime kauden virallinen yleisökeskiarvo kotipeleissä oli 1 530. Luvut jäivät niin pieniksi, että ne jopa kärjistivät Ässien kurjuutta. Tulevaksi kaudeksi kausikortteja on myyty tiistaihin mennessä noin 1 730 kappaletta. Jo pelkästään niiden avulla yleisökeskiarvo tulee nousemaan.

Kausikorttimyynnin määrässä Ässät on jo nyt edellä viime kautta, mutta seura on toisaalta myynyt kausikortteja halvemmalla kuin viime kaudella.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut