Pohjola-leirille valittiin paljon pelaajia Ässistä ja Lukosta – Määrä on noussut viime vuodesta merkittävästi

Pohjola-leiri pelataan tänä vuonna 27. syyskuuta–2. lokakuuta Vierumäellä.

Pohjola-leirille osallistujat vannoivat esimerkiksi vuonna 2021 Leijona-valan.

13.9. 10:04

Jääkiekkoliiton perinteinen Pohjola-leiri pelataan taas. Sinne kutsutaan ikäluokan parhaita pelaajia eri seuroista ympäri Suomen. Nyt vuorossa on vuonna 2007 syntyneiden ikäluokka.

Tämän vuoden Pohjola-leiri järjestetään 27. syyskuuta–2. lokakuuta Vierumäellä. Kartoitustapahtumien avulla leirille valittiin lopulta 132 poikaa.

Satakunnasta leirille pääsi tänä vuonna iso määrä pelaajia. Ässistä leirille valittiin seitsemän pelaajaa ja Lukosta peräti yhdeksän pelaajaa. Lukon määrä on suurempi kuin koskaan aikaisemmin.

Ero viime vuoteen on molemmissa seuroissa merkittävä. Vuonna 2021 Ässistä leirillä oli vain yksi pelaaja ja Lukosta mukana oli neljä pelaajaa.

Vuoden 2022 Pohjola-leirille valittiin Ässistä maalivahti Leevi Leppälahti, puolustaja Elias Jussila ja hyökkääjät Jesse Jullenmaa, Aleksi Juusela, Luukas Koski, Thomas Poikkeus ja Veikka Soikkeli.

Lukosta mukana ovat maalivahti Jooa Sammalniemi, puolustajat Oliver Luoto sekä Olli Sarasmäki ja hyökkääjät Jasper Inkinen, Jasu Mensonen, Daniel Sahlstedt, Joona Syri, Jarel Tukiainen ja Max Westergård.

Kaikkein eniten pelaajia leirille sai seurana Kiekko-Espoo, josta Pohjola-leirille valittiin 16 pelaajaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut