Kärpissä kaksi SM-kultaa voittanut Ada Ukkola jätti Oulun ja tuli Raumalle – Lukon vahvistus saa nyt tottua altavastaajan asemaan ja paljon pienempään kotihalliin

Ada Ukkola on juhlinut naisten jääkiekon SM-kultaa kahdesti Kärppien riveissä. Nyt opinnot toivat hänet Rauman Lukkoon, jonka päävalmentaja Sami Piilikangas pitää joukkueen aseena yllätyksellisyyttä. Puhetta riittää myös Naisleijonista. ”Leijonakuningas Turun suunnasta on sanonut joskus, että kaikki näkyvyys on plussaa, muttei se välttämättä ihan niin aina ole”, Piilikangas sanoo.

Lukon naisten jääkiekkojoukkueen päävalmentaja Sami Piilikangas johdatti joukkueensa takaisin pääsarjaan, jossa sen kausi alkaa tänä lauantaina. Uuden edessä on myös puolustaja Ada Ukkola, jolla Oulu ja Kärpät vaihtuivat Raumaan ja Lukkoon.

9.9. 6:30

Rauma

Areena on erilainen, kun saapuu Oulusta Raumalle. Sen on saanut kokea jääkiekkopuolustaja Ada Ukkola, 24, joka on yksi Rauman Lukon naisten liigajoukkueen uusista pelaajista.

Myös joukkue on erilainen, sillä Ukkola on pelannut aiemmin ainoastaan Oulun Kärppien riveissä pääsarjatasolla. Siellä puolustaja on juhlinut kahdesti SM-kultaa ja -pronssia, mutta nyt pakki saa puolustaa altavastaajan maalia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut