Ässien U20-joukkueelle helpohko 5–1-voitto avauspelissä – katso maalikooste pelistä

Ässien kausi U20 SM-sarjassa alkoi mukavasti.

Puolustaja Valtteri Viirret teki Ässien viidennen maalin. Hän sai pelissä tehot 1+1.

2.9. 16:44

Ässien kausi U20 SM-sarjassa alkoi perjantaina. Avausottelu sujui jotakuinkin suunnitelmien mukaan. Tuloksena oli helpohko voitto K-Vantaasta lukemin 5–1 (2–1, 1–0, 2–0).

Avauserässä K-Vantaa meni noin viidessä minuutissa edelle, mutta Manu Mäkelä tasoitti ottelun kymmenen minuuttia myöhemmin ja Jerkko Virtala vei vain puoli minuuttia myöhemmin Ässät 2–1-johtoasemaan, josta joukkue ei enää luopunut.

Toisessa erässä Kärppien U20-joukkueesta Poriin täksi kaudeksi saapunut Iivari Heikkinen vei porilaiset kahden maalin karkumatkalle.

Kolmannessa erässä onnistuivat puolestaan Ässien edustusjoukkueen mukana pääasiassa harjoitelleet ja pelanneet hyökkääjä Valtteri Karnaranta ja puolustaja Valtteri Viirret.

Ottelun kulusta kertoo paljon maalivahtien torjuntamäärät. Romi Huunonen torjui Ässien maalilla vain 12 kertaa, kun K-Vantaan Jaakko Helmiselle koppeja kertyi 40.

Ässien U20-joukkueessa ensimmäisen pelinsä pelasi myös seuran lupaava puolustaja Eero Prihti. 17-vuotias sai debyytissään kaksi syöttöpistettä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut