Jokerit ry: Jari Kurrilla tai Harry Harkimolla ei roolia Jokerien uudessa taustayhtiössä

Jokerien junioritoiminnasta vastaava Jokerit ry on osakkaana uudessa taustayhtiössä, joka valmistelee Jokerien paluuta Liigaan.

Jokerit ry:n mukaan Jari Kurrin aika Jokeriessa on ohi.

24.8. 18:02

Helsingin Jokerien paluussa Liigaan on tapahtunut uusi käänne.

Jokerien junioritoiminnasta vastaava Helsingin Jokerit ry tiedotti keskiviikkona iltapäivällä, että Jokerien paluuta Liigaan johtaa uusi taustayhtiö, jossa myös yhdistys on osakkaana.

Helsingin Jokerit ry:n mukaan Jokerien tavaramerkki ei myöskään ole enää Jari Kurrin omistaman Jokerit Hockey club oy:n hallussa. Kurrin yhtiö oli aiemmin KHL-Jokerien taustalla.

”Jokerit-tavaramerkin omistaa Helsingin Jokerit Ry ja se on luovuttanut sen uudelle taustayhtiölle hallinnoitavaksi pitkällä sopimuksella. Jari Kurrilla ei ole mitään roolia uudessa taustayhtiössä”, yhdistys kertoi tiedotteessaan.

Helsingin Jokerit ry:n mukaan myöskään KHL-Jokerien entinen omistaja Harry Harkimo ei ole uuden taustayhtiön takana eikä hänellä ole mitään roolia uudessa yhtiössä.

Taustayhtiön muista tahoista ja rahoittajista Jokerit ry ei kuitenkaan vielä kero. Yhdistys vetoaa keskeneräisiin neuvotteluihin.

Ilta-Sanomat uutisoi aiemmin keskiviikkona, että Harry Harkimon poika Joel Harkimo olisi ostanut Jari Kurrilta tämän liiketoiminnan ja oikeudet Jokerien tavaramerkkiin.

IS:n tietojen mukaan Harkimo olisi tiistaina myös lähestynyt Teemu Selänteen ja Keijo Säilynojan ryhmittymää Naurava Narri Oy.tä ja pyytänyt heitä liikekumppaneiksi Jokerien Liiga-projektiin.

IS:n mukaan Naurava Narri kieltäytyi kumppanuudesta, koska hankkeella on yhtiön mielestä täysin väärät lähtökohdat.

Naura Narri oy valmisteli kuukausien ajan Jokerien Liiga-projektia, mutta ei päässyt sopimukseen Jokerit ry:n ja Jari Kurrin kanssa.

Keskiviikkoaamuna Joel Harkimo ilmoitti Twitterissä, että hän ei ole ”keulahahmo yhtään missään”.

”Väitteet, että olen keulakuva yhtään missään, eivät pidä paikkaansa”, Harkimo kirjoitti.

Harkimon viesti jatkui kuitenkin tällaisella toteamuksella:

”Olen kiinnostunut rakastamani seuran tulevaisuudesta, kuten kaikki, joilla on Jokeri-sydän.”

Uusi taustayhtiö tavoittelee Jokereille liigapaikkaa kaudelle 2023–2024. Liiga on ilmoitta liigalisenssin ehdoksi, että Jokerien uudella taustayhtiöllä ei saa olla mitään kytköksiä KHL-Jokereihin tai sen entisiin omistajiin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut