Siirto varmistui – Puolustaja Markus Phillips siirtyy Ässiin

Huhuja Phillipsin siirtymisestä Poriin on liikkunut jo viime viikosta lähtien. Kanadalainen puolustaja pelasi viime kaudella AHL-liigassa.

Ässien uusi puolustuspään vahvistus saapuu AHL-liigasta toiveenaan kehittyä joukkueessa.

10.8. 11:05

Pori

Kanadalainen Markus Phillips siirtyy Porin Ässiin yksivuotisella sopimuksella, tiedottaa Porin Ässät. Viime kaudella 23-vuotias puolustaja AHL-liigassa 45 ottelua tehoin 1+6=7.

Tieto ei tule täysin yllätyksenä, sillä agenttitoimisto WD Sports & Entertainment julkaisi myöhään viime perjantai-iltana tiedon, jonka mukaan puolustaja Phillips siirtyy Ässiin vuoden sopimuksella. Toimisto kuitenkin poisti twiittinsä pian sen julkaisun jälkeen.

Lue lisää: Agenttitoimistolta lipsahti? Twitterissä kerrottiin Ässien uudesta puolustajasta

Phillips on edustanut kotimaataan Kanadaa sekä U18- että U20-arvokisoissa.

Los Angeles Kings varasi Phillipsin kesän 2017 varaustilaisuudessa 4. kierroksella ja vuonna 2019 Markus Phillips teki NHL-sopimuksen, mutta lopulta otteluita liigassa ei tällä erää kertynyt. Ammattilaisotteluita hän on pelannut AHL-liigassa 81 ja ECHL-liigassa 20.

”Markus on hyvässä iässä oleva kaveri ja hän halusi tulla meille kehittämään peliään sekä auttamaan Ässiä seuraavalle tasolle. Saimme hänestä hyvää palautetta muutamista Pohjois-Amerikan organisaatioista ja hänen persoonansa sopii varmasti meidän hyvähenkiseen joukkueeseemme”, vakuuttelee Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula.

Kerttula kuvailee Phillipsiä vahvaksi paketiksi ja povaa hänelle Ässissä ehkä hyökkäävämpää roolia kuin missä mies on viime aikoina AHL:ssä pelannut.

Phillips itse uskoo kehittyvänsä Ässissä ja odottaa innolla uutta alkua uralleen. Hän kuvailee itseään sulavaksi, molempiin suuntiin aktiivisesti pelaavaksi puolustajaksi.

”Haluan auttaa joukkuetta voittamaan kaikin mahdollisin tavoin. Haluan olla mukana tekemässä Ässistä taas voittavan joukkueen”, vuonna 2019 OHL-liigan mestaruuden voittanut Phillips kommentoi.

Phillips saapuu Suomeen lähipäivinä ja hän pelaa Ässissä numerolla 65.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut