Ari-Pekka Selin saa Kyläsaareen nimikkoportaat, Juho Lammikolla on jatkossa vapaa pääsy alueen kylätalolle

Selin sai toteuttaa yhden unelmansa tuomalla ”pojan” kotiin.

Jääkiekon MM-pokaali oli näytillä Kyläsaaren kylätalolla. Ari-Pekka Selin (oikealla) ja Juho Lammikko saivat Kyläsaaren kiinteistönomistajat ry:n Heikki Lehtiseltä ja Tuija Huhtasalolta kirjat ja myös jotain vähän erilaista.

21.7. 19:47

Pori

Porin Kyläsaaren kylätalolla oli torstaina vilskettä, kun jääkiekkovalmentaja Ari-Pekka Selin toi Leijonien toukokuussa voittaman jääkiekon MM-pokaalin näytille lapsuusajan kotiseuduilleen.

Hän asui Kyläsaaressa 17-vuotiaaksi asti, käyden sieltä pelaamassa myös jääkiekkoa Ässissä. Hän edusti jääkiekon ulkopuolella Kyläsaaren Kajastusta.

”Upeaa olla kotona ja saada mahdollisuus tuoda ”poika” tänne. Tämä on ollut minulle aina yksi elämän haaveista”, Selin sanoi ääni hieman väristen.

Paikalla tilaisuudessa oli toistasataa ihmistä ja Selinin lisäksi mestaruusjoukkueen porilaisista pelaajista paikalla oli Juho Lammikko. Joel Armia ei kiireiltään paikalle ehtinyt.

Ihmiset kuvasivat Kyläsaaressa itseään pokaalin kanssa ja erityisesti Lammikon nimikirjoitusta jonotettiin.

Ilman ensi kauden sopimusta oleva Lammikko ei osannut vielä sanoa, missä hänen uransa jatkuu.

”En tiedä toistaiseksi yhtään ensi kauden seurastani”, Lammikko totesi.

Juho Lammikko (vasemmalla) ja Ari-Pekka Selin kertoivat mietteitään hetken myös virallisemmassa osuudessa.

Kyläsaaren kiinteistönomistajat ry antoi molemmille mestareille palkinnoksi kirjan Kyläsaaresta. Sen lisäksi Lammikko sai oikeuden vierailla ja käyttää vapaasti kylätaloa niin halutessaan.

Selin sai puolestaan paikallisena kasvattina erityiskunniaa, sillä alueelle rakennettavat uudet portaat nimetään ”Atun portaiksi”.

”Kausi Leijonissa oli kaikin puolin huikea. Häviäminen on aina raskasta, mutta voittaminen voi olla joskus vielä raskaampaa”, Selin nauroi.

”Se merkitsee minulle valtavasti, että sain tuoda pokaalin juuri tänne. Talo jossa kasvoin aikuiseksi on muutaman sadan metrin päässä.”

Ari-Pekka Selin sai toteuttaa yhden haaveensa, kun hän toi ”pojan” Kyläsaareen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut