Matt ja Noora Nickerson odottavat esikoislastaan ja elävät normaalia arkea pienessä maalaiskylässä Yhdysvalloissa: ”Minulle kuuluu todella hyvää”

Matt Nickersonin peliura ei yltänyt aivan sinne asti, mihin olisi voinut olettaa vuonna 2006. Kaukalossa tapahtuneita juttuja hän ei kadu, mutta muutama asia sen ulkopuolella on jäänyt mietityttämään. Noora Nickerson puolestaan jännitti aina aviomiehensä pelejä täysillä, joskus hieman huolestuenkin.

Porissa Matt Nickerson ei suostunut aikanaan hymyilemään valokuvissa, mutta nykyään sekin onnistuu. Noora Nickerson on puolestaan löytänyt oman elämänsä Yhdysvalloista, jossa hän aviomiehensä kanssa asuu. Kuvassa myös kaksikon koira Little lady.

11.6. 19:00 | Päivitetty 24.6. 15:38

Matt Nickerson pelasi Ässissä ainoastaan puolitoista kautta, mutta hänen vaikutuksensa kaupungin kiekkofaneihin oli iso. Värikästä pelaajaa muistellaan Porissa edelleen tasaisin väliajoin.

Kaudella 2005–2006 Ässät ylsi komeasti hopealle huomattavan halvalla joukkueella, ja se suoritus pelasti koko seuran taloudellisesti. Kyseisessä irokeesipäisten pelaajien joukossa Nickerson oli yksi rakastetuimmista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut