TPS kaappasi Pavol Skalickyn Lukosta: ”Hän tuo meille paljon eri ominaisuuksia”

Viime kaudella slovakialainen oli Lukon kolmanneksi tehokkain pelaaja runkosarjassa.

Pavol Skalicky kantoi parhaimmillaan Lukossa myös kultakypärää.

3.6. 19:36

Helsinki

Jääkiekkoliigassa pelaava Turun Palloseura vahvisti hyökkäysosastoaan hankkimalla Rauman Lukossa pelanneen slovakialaishyökkääjän Pavol Skalickyn. Kahtena viime kautena Lukkoa edustanut Skalicky, 26, iski raumalaisjoukkueen riveissä 33+41=74 tehopistettä kaikkiaan 107 runkosarjaottelussa.

Viime kaudella hän oli Lukon kolmanneksi tehokkain pelaaja runkosarjassa. Skalicky teki siellä 53 ottelussa pisteet 13+22.

Jykevä, 195-senttinen ja 98-kiloinen Skalicky voitti toissa kaudella Lukossa Suomen mestaruuden. Slovakialaisen TPS-sopimus kattaa ensi kauden.

”Skalicky on iso palanen meidän tulevan kauden hyökkäyskalustoa, ja olemme mielissämme hänen saapumisestaan Turkuun. Hän tuo meille paljon eri ominaisuuksia, joista ratkaisukyky, fyysisyys, tehokkuus ja erikoistilannepelaaminen nousevat esiin”, TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio luonnehti tiedotteessa.

TPS ilmoitti tehneensä myös jatkosopimukset ruotsalaispuolustaja Niklas Arellin ja kesken viime kauden seuraan siirtyneen puolustaja Roni Allénin kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut