Leijonat toivoi NHL:stä sentteriä – Erik Haulaa ei ole silti edes kysytty kotikisoihin

Leijonien viimeinen MM-paikka menee todennäköisesti jollekin muulle kuin porilaishyökkääjälle.

David Pastrnak (vas.) saapuu MM-kisoihin. Erik Haulaa ei samalla lennolla nähdä.

17.5. 15:45

Pori

Boston Bruinsin tähtihyökkääjä David Pastrnak saapuu MM-kisoihin Tshekin joukkueen avuksi.

Samasta seurasta olisi tarjolla NHL-vahvistus myös Leijonille. Pastrnakin ketjukaverinakin tällä kaudella paljon pelannut Erik Haula ei ole kuitenkaan tulossa tshekin kanssa samalla lennolla Suomeen.

Satakunnan Kansan tietojen mukaan Leijonien johtoporras ei ole ainakaan toistaiseksi edes kysynyt Haulan kiinnostusta tulla kotikisoihin.

Porilaisella olisi hyvät mahdollisuudet lähteä MM-jäille. Vahvan kauden Bostonissa pelanneella Haulalla ei ole kisat estäviä vammoja, ja lisäksi hänen NHL-sopimuksensa jatkuu vielä ensi kauden.

Sentteri pelasi tuloksellisesti uransa toiseksi parhaan NHL-kauden. Hän teki Bostonissa 78 otteluun tehot 18+26=44.

Haula, 31, on nähty Leijonissa kahdesti. Keväällä 2014 hyökkääjä tuli maajoukkueen avuksi Minskin MM-kisoihin. Syksyllä 2016 hän kuului Suomen World Cup -joukkueeseen.

Kun Dallasin puolustaja Miro Heiskanen saapuu Tampereelle, kisajoukkueessa on vielä yksi paikka auki. Leijonien GM Jere Lehtinen myönsi, että toiveissa oli saada Dallasista myös keskushyökkääjä Roope Hintz. Hän ei kuitenkaan pääse mukaan loukkaantumisen vuoksi.

Vaikka Haula on Hintzin tavoin sentteri, Leijonat on siis todennäköisesti täyttämässä viimeisen paikan jollain muulla nimellä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut