”Raannan panosta ensimmäisellä kierroksella ei voi vähätellä” – Hurricanes lähtee selvänä suosikkina Rangers-sarjaan

Sebastian Aho selvisi Patrice Bergeronista ja jatko näyttää helpommalta. Antti Raanta tuurasi hienosti Frederik Andersenia NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Jesperi Kotkaniemi johtaa nelosketjua.

Raumalaismaalivahti Antti Raanta oli isossa roolissa, kun Carolina Hurricanes pudotti Boston Bruinsin NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

17.5. 11:48

STT, Helsinki

NHL-jääkiekkoliigassa Carolina Hurricanes ja New York Rangers joutuivat lujille ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelusarjoissaan. Hurricanes sai vaivoin nurin Boston Bruinsin, ja myös Rangersin pelit Calgary Flamesia vastaan venyivät seitsemännen pelin jatkoerään.

Hurricanesin ja Rangersin keskiviikkona alkavasta ottelusarjasta voi tulla lyhempi, sillä Hurricanes lähtee kamppailuun selvänä suosikkina.

Bruins-sarjassa Sebastian Ahon johtama ykkösketju joutui kamppailemaan vieraspelit Patrice Bergeronia ja tämän puolustuspeliin erikoistunutta ykkösketjua vastaan.

Ruotsalaishyökkääjä Mika Zibanejad ja Rangersin ykkönen näyttää helpommalta vastustajalta. Kaiken lisäksi Hurricanes saa sarjaan loukkaantumisesta toipuvan ykkösvahtinsa Frederik Andersenin ainakin, jos sarja venyy pitkäksi.

Hurricanes on suomalaisten varassa

Hurricanes pelaa jatkopaikasta suomalaisvoimin.

Raumalaismaalivahti Antti Raanta tuurasi lopulta hienosti Andersenia Bruins-sarjassa. Ykkösketjussa Aholle merkittiin seitsemästä pudotuspelistä viisi ja Andrei Svetshnikoville neljä tehopistettä. Kaksikolta odotetaan jatkossa napakampia ratkaisuja.

Kakkosketjussa Vincent Trocheck ja Teuvo Teräväinen taputtelivat ensimmäiseltä kierrokselta seitsemän tehopisteen saaliit.

”Raannan panosta ensimmäisellä kierroksella ei voi vähätellä. Hän ei ollut lainkaan hassumpi vaihtoehto”, The Athletic arvioi Hurricanesia.

”Aho ja Svetshnikov johtivat Bruins-sarjassa Hurricanesin hyökkäystä, mutta molemmat pystyvät parempaan. Aho kärsi vastakkainasettelusta Bergeronin kanssa, mutta Rangers ei aiheuta sellaista ongelmaa.”

Teräväisen ja Trocheckin tehtävä on keventää Ahon tulospainetta, ja Jordan Staalin kolmosketju auttaa puolustussuuntaan. Jesperi Kotkaniemi johtaa nelosketjua.

Kaapo Kakko muodostaa Filip Chytilin ja Alexis Lafrenieren kanssa Rangersin nuorisoketjun, jolta toivotaan pudotuspeleissä lähinnä iloisia yllätyksiä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut