Ässät julkaisi maalivahti Niklas Rubinin yhden vuoden sopimuksen: ”Uskomme, että saimme huipputyypin Ässiin”

Ässien maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahl keskusteli Rubinin kanssa ja yhteinen sävel löytyi nopeasti.

Niklas Rubin teki Ässien kanssa yhden vuoden sopimuksen.

4.5. 12:22

Ässät vahvisti keskiviikkona jo aiemmin uutisoidun ruotsalaismaalivahti Niklas Rubinin saapumisen Poriin. Hänen sopimuksensa Ässiin on yhden kauden mittainen.

Kehitysjohtaja Tommi Kerttulan mukaan hankinnassa olivat vahvasti mukana maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahl ja Kari Takko.

”Meillä oli perusteelliset keskustelut Niklaksen ja maalivahtivalmentaja Rosendahlin kanssa kauden aikana ja tuntui, että siitä keskustelusta Niklas ja Jaakko löysivät heti yhteistyön hedelmän. Lisäksi Takko kävi tapaamassa pelaajaa erikseen ja saimme Frölundasta hyvää palautetta Niklaksesta ihmisenä ja pelaajana. Uskomme, että saimme huipputyypin Ässiin”, Kerttula kertoo Ässien tiedotteessa.

Rosendahlin mielestä Rubinin iso vahvuus on hyvä pelinluku.

”Ruotsin pääsarjassa on korkea vaatimustaso maalivahtipelille pelaajien taitotason ja joukkueiden aktiivisen pelitavan vuoksi. Niklaksen pelaaminen perustuu hyvään pelinlukuun ja tekniseen osaamiseen”, Rosendahl sanoo tiedotteessa.

Pääsarjatasolla Rubinin seurat Ruotsissa ovat olleet Luleå ja Frölunda. Päättyneellä kaudella hän pelasi Frölundassa runkosarjassa 23 ottelua torjuntaprosentilla 89,1. Hän on torjunut urallaan myös kolme peliä Ruotsin maajoukkueessa.

”Haluan olla joukkueelle pelaaja ja ihminen, johon kaikki voivat luottaa ja haluan auttaa joukkuetta voittamaan mahdollisimman paljon”, Rubin sanoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut