Ässistä lähtöpassit saanut hyökkääjä löysi uuden seuran

Albin Eriksson siirtyy Ruotsin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle.

Albin Eriksson palasi kotimaahansa.

3.5. 10:35

Ässien kanssa sopimuksensa purkanut Albin Eriksson pelaa ensi kaudella Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla BIK Karlskogassa.

Eriksson, 21, pelasi Ässissä kahden vuoden sopimuksella. Pata kuitenkin näytti ruotsalaiselle ovea, kun seuran oma nuorten katras meni kehityksessä ohi.

Dallasin varaus teki patapaidassa 34 otteluun tehot 4+5=9. Neljän ottelun lainapestillä Ilveksessä hän teki yhden maalin.

Eriksson teki 18-vuotiaana Ruotsin pääsarjassa SHL:ssä lupaavat tehot (9+7=16), mutta sen jälkeen meno kääntyi laskuun, jota hän ei Porissakaan pystynyt pysäyttämään.

Erikssonista tuli vasta toinen Ässissä kautensa päättänyt pelaaja, joka on löytänyt uuden työnantajan. Aiemmin Lenni Killinen siirtyi Pelicansiin. Lisäksi Santeri Lukka päätti uransa, mutta vapailla markkinoilla ovat vielä Linus Söderström, Konstantin Volkov, Jacob Andersson, Shawn Lalonde, Aleksi Matinmikko, Olli Vainio, Jarno Kärki, Jasper Lindsten, Nick Moutrey, Valtteri Pihlajamäki ja Sakari Salminen.

Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula vahvisti maanantaina Satakunnan Kansalle, ettei hän neuvottele yllä olevasta joukosta kenenkään kanssa jatkosopimuksesta.

Lue lisää: Kerttulan katse hakee Ässiin vielä ”laatuäijiä joka tontille” – Viime kauden pelaajille ei ole enää luvassa jatkosopimuksia

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut