Sebastia Repo ja Artjom Zagidulin jatkavat Lukossa: ”Isompiin kaukaloihin on tietysti yhä iso palo”

Molempien pelaajien sopimukset voitiin tiedottaa toukokuun alussa, koska ulkomaanpykälät sopimuksissa raukesivat.

Sebastian Repo jatkaa Lukossa. Ensi kausi tulee olemaan hänelle kolmas kokonainen kausi Raumalla.

2.5. 22:43

Hyökkääjä Sebastian Repo ja maalivahti Artjom Zagidulin jatkavat yhden vuoden sopimuksilla Lukossa. Heidän sopimuksissaan oli ulkomaanpykälät, jotka estivät sopimusten julkistamisen ennen toukokuun alkua.

Optioita ei käytetty, joten molemmat pelaajat jatkavat sen takia Raumalla.

”Tosi hyvät fiilikset jatkosopimuksesta. Tänne oli kiva ja helppo tulla takaisin. Raumasta on tullut itselleni koti ja kyllä se painoi vaakakupissa, Repo kertoo seuran tiedotteessa.

”Oli selvää, että tässä maailmantilanteessa ajatus KHL:stä ei tuntunut hyvältä. Tulevaisuus näyttää, mikä tulee olemaan lähivuosina tilanne kansainvälisessä jääkiekossa. Isompiin kaukaloihin on tietysti yhä iso palo.”

Viime kaudella Repo tykitti 40 runkosarjapelissä mukavat tehot 21+9. Ensimmäisen kerran hän pelasi Lukossa joulukuussa 2019. Kahden ja puolen kauden aikana hän on tehnyt Lukolle runkosarjassa 86 tehopistettä.

”Viime kausi oli monelle pettymys. Tavoitteet olivat paljon korkeammalla. Itse ainakin haluan taistella kirkkaista mitaleista ensi kaudella ja mielestäni sen pitääkin olla ainoana tavoitteena”, Repo miettii.

Marraskuussa 2021 Lukkoon siirtynyt Zagidulin puolestaan pelasi Lukossa 24 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 90,02. Hän on asunut Raumalla vaimonsa Kseniakin kanssa.

”Täällä minulla on mahdollisuus kehittyä urallani ja siihen Lukko tarjoaa hyvät puitteet. Viime kausi oli vaikea, mutta mielenkiintoinen ja hyvin erilainen kuin yksikään aiempi urallani. Opin paljon uusia asioita ja oli sääli, kun kausi päättyi liian aikaisin. Olen todella tyytyväinen, kun saan pelata täällä ensi kaudellakin, Zagidulin sanoo seuran tiedotteessa.

Urheilujohtaja Kalle Sahlstedt etsii edelleen muutamaa lisävahvistusta joukkueeseen. Nyt julkaistut jatkosopimukset olivat hänen mielestään tärkeitä.

”Repo on ollut ja tulee olemaan iso palanen meidän joukkuetta. Aina halutaan niitä niin sanottuja voittavia pelaajia joukkueisiin ja sellainen Sebastian on kyllä osoittanut olevansa. Sitä odotetaan myös ensi kaudellakin,” Sahlstedt painottaa tiedotteessa.

”Zagidulin puolestaan vakuutti meidät nopeasti loppuvuodesta kaikella tekemisellään ja osoitti olevansa huippumaalivahti. Siksi me halusimme hänet täällä pitää ja hän halusi jäädä. Hän toi meille mahdollisuudet voittaa ja hänellä on oikeasti mahdollisuus kehittyä vielä paremmaksi maalivahdiksi.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut