Patrik Laine ennakoi tekevänsä jatkosopimuksen Blue Jacketsin kanssa

”Tämä on kuin iso perhe, kaikki välittävät toinen toisistaan.”

1.5. 15:17

Helsinki

Patrik Laine ennakoi NHL-jääkiekkoliigan verkkosivujen haastattelussa allekirjoittavansa jatkosopimuksen Columbus Blue Jacketsin kanssa. Laine voi tulla rajoitetusti vapaaksi agentiksi 13. heinäkuuta.

”En usko, että sen pitäisi muodostua puheenaiheeksi, tiedätkö? He ovat ilmaisseet haluavansa minut täällä, minä olen sanonut samaa, joten tunne on molemminpuolinen. Mietitään vain kesto ja rahat ja muut, ja uskon, että asian pitäisi olla selvä”, Laine sanoi.

Laine, 24, teki viime heinäkuussa yksivuotisen ja 7,5 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Blue Jacketsin kanssa.

Laine keräsi kuluvalla kaudella 26 maalia ja 30 syöttöä, mutta hänen kauttaan varjostivat loukkaantumiset ja isän kuolema. Laine sanoi joukkuekavereiden olevan syynä siihen, että hän haluaa jatkaa Columbuksessa.

”Kaikki ovat auttaneet minua kaiken minulle tapahtuneen kanssa tänä vuonna. Olen aina halunnut tulla takaisin mahdollisimman nopeasti näiden kavereiden luo, he ovat tehneet tästä minulle helpompaa, ja olen siitä kiitollinen kaikille täällä”, Laine selvitti.

”Se on ehdottomasti iso osa sitä, mitä rakastan tässä joukkueessa. Tämä on kuin iso perhe, kaikki välittävät toinen toisistaan. Niin sen pitäisi ollakin”, Laine sanoi.

”Hänen kanssaan on hauska pelata”

Laine saapui Columbukseen Winnipeg Jetsistä pelaajakaupassa tammikuussa 2021. Päävalmentaja John Tortorella laittoi hänet hakemaan vauhtia vaihtopenkiltä, mutta täksi kaudeksi päävalmentajaksi noussut Brad Larsen on luottanut suomalaiseen enemmän.

”Olen todella pitänyt siitä, miten hän on käsitellyt koko joukkuetta. Joukkueena emme menestyneet, mutta minusta hän kohteli jokaista pelaajaa hiukan eri tavalla. Pidän todella ’Larsille’ pelaamisesta ja toivottavasti saan tehdä sitä jatkossakin”, Laine sanoi.

Blue Jackets jäi toisena perättäisenä vuonna rannalle pudotuspeleistä, mutta kapteeni Boone Jenner sanoi, että Laine vaikutti erilaiselta tänä vuonna.

”Hän pelasi erinomaisen vuoden. Harjoitusleirin ensimmäisestä päivästä lähtien hän näytti siltä, että hän on valmis. Hänen kanssaan on hauska pelata”, Jenner sanoi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut