Lukon koko valmennusryhmä pysyy samana ensi kaudella: ”Myös valmennus haluaa parantaa tekemistä ensi vuodeksi”

Lukko on palkannut seuraan myös uuden suorituskykyvalmentajan.

Lukon valmennusryhmä pysyy kasassa. Maalivahtivalmentaja Mikael Vuorio (oikealla), Jarkko Kauvosaari ja päävalmentaja Marko Virtanen jatkavat kaikki Raumalla. Myös Erik Hämäläinen teki vuoden jatkosopimuksen Lukkoon.

25.4. 17:06

Lukko solmi yhden vuoden jatkosopimuksen apuvalmentaja Erik Hämäläisen kanssa. Maalivahtivalmentaja Mikael Vuorio jatkaa Lukossa kolmen seuraavan kauden ajan. Valmennus pysyy siis samana kuin viime kaudella, kun myös päävalmentaja Marko Virtanen ja Jarkko Kauvosaari jatkavat voimassaolevien sopimustensa kanssa Raumalla.

Virtanen on tyytyväinen, että hänen viime kauden ryhmänsä pysyy kasassa.

”Upea asia, että kaikki jatkavat valmennustiimissä. Viime viikolla perkasimme hyvin intensiivisesti viime kauden läpi, mitkä ovat kehityskohteemme ensi kaudelle ja mitä asioita pitää säilyttää. Kilpailutoiminnassa myös valmennus haluaa parantaa tekemistä ensi vuodeksi”, Virtanen sanoo Lukon tiedotteessa.

”Viime kausi oli melko tapahtumarikas valmentajallekin. Pystyimme kehittymään yhdessä kauden aikana ja kehittämään omaa toimintaamme. Yhteinen kokemus viime kaudelta helpottaa lähtemistä ensi kauteen.”

Uutena henkilönä valmennustiimiin tulee suorituskykyvalmentaja Harri Hakkarainen. Hakkarainen ei puutu pelitaktisiin tai pelillisiin asioihin. Virtanen uskoo, että hän on saanut tärkeän avun joukkueen taustavoimiin.

”Aivan mahtavaa, että saamme huippuosaajan vahvistamaan meidän tiimiämme. Harrilla tulee olemaan paljon annettavaa meille kaikille, valmentajille, pelaajille ja koko organisaatiolle”, Virtanen toteaa tiedotteessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut