Tampereella pelataan NHL:ää marraskuussa: vastakkain mahdollisesti Patrik Laine ja Mikko Rantanen

Lippujen hinnat NHL-otteluihin ovat vähintään noin 70 euroa euroa. Columbus kohtaa Tampereella kahdesti Coloradon.

Patrik Laineen tällä hetkellä edustama Columbus Blue Jackets kohtaa Nokia-areenassa NHL-otteluissa Colorado Avalanchen marraskuussa 2022.

21.4. 14:30

Jääkiekkoliiga NHL saapuu Suomeen ja Tampereelle marraskuussa 2022.

Patrik Laineen edustama Columbus Blue Jackets pelaa 4. ja 5. marraskuuta NHL:n virallisen runkosarjaottelun Mikko Rantasen edustaman Colorado Avalanchen kanssa.

Tällä kaudella Columbuksessa on pelannut myös maalivahti Joonas Korpisalo ja Coloradossa pelaa Rantasen lisäksi hyökkääjä Artturi Lehkonen. Columbuksen GM on Jarmo Kekäläinen.

Tilanne voi kuitenkin muuttua isostikin ennen pelejä, sillä esimerkiksi Korpisalon sopimus päättyy tähän kauteen ja hän saa ensi kesänä vapaasti valita itselleen uuden seuran. Myös Laineen ja Lehkosen sopimukset päättyvät, kun heistä tulee rajoitettuja vapaita agentteja. Columbus ja Colorado voivat kuitenkin halutessaan pitää heidät riveissään.

Liput Tampereen otteluihin tulevat myyntiin perjantaina 29. huhtikuuta. Edullisimmat liput maksavat noin 70 euroa, kalleimmat liput maksavat noin 300 euroa.

Ottelut ovat osa NHL:n Global Seriesiä, jossa joukkueet tulevat eurooppalaistähtiensä kanssa Eurooppaan pelaamaan alkukaudesta. Kausi on yhdeksäs, kun NHL saapuu Eurooppaan. Aiemmin NHL-kiekkoa on pelattu Suomessa Helsingissä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut