Ilves selvitti Marko Anttilan avittamana ensimmäisen ottelupallon: "Tietty rentous näkyi tänään taisteluna ja liikkeenä"

Ilves ei suostunut häviämään. Sarja jatkuu jo lauantaina, kun joukkueet kohtaavat Turussa.

Marko Anttila teki kauden ensimmäisen pudotuspelimaalinsa. Se jäi myös voittomaaliksi perjantaina.

15.4. 21:29

Tampere

Marko Anttila teki perjantaina ensimmäisen pudotuspelien maalinsa Liigassa yli 11 vuoteen. Lisäksi hän syötti Juuso Pullin 2–0-maalin. Ilves otti 3–0-kotivoiton TPS:ää vastaan ja kavensi välieräsarjan voitot 2–3:een. Paikalla oli komeasti 11 628 katsojaa.

”Näistä otteluista pitää nauttia. Tietty rentous näkyi tänään taisteluna ja liikkeenä. Itsellenikin olen kaivannut rentoutta, lauantaina pitää olla rohkeampia ja pitää luottaa itseensä”, Anttila hehkutti C Moren haastattelussa.

Lauantaina kuudetta välieräkohtaamista isännöivän TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas näki joukkueensa menettäneen liikaa kiekkoja keskialueella.

”Turussa nähdään sisuuntunut TPS. On meidän vuoromme pelata sarjan paras pelimme, Ahokas sanoi C Moren haastattelussa.

Pullin edellisestä ja tähän mennessä ainoasta pudotuspelimaalista oli kulunut yli seitsemän vuotta, sen hän teki Kärppiä vastaan. Anttila teki kaksi maalia 12. maaliskuuta 2011, kun Ilves kaatoi HPK:n pudotuspelien alkajaisiksi vieraissa 5–3.

Ilves ansaitsi perjantaina voittonsa, sillä joukkueella oli paljon enemmän tekopaikkoja. Anttila ei saanut maalia läpiajosta, ja Pulli kilautti ylärimaan ottelun päätösminuuteilla.

Ilves teki kaikki kolme maaliaan tasakentällisin. Edellisissä neljässä ottelussa se oli tehnyt vain yhden maalin tasakentällisin, kun TPS oli iskenyt niitä 13 kappaletta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut