Ässät julkaisi nuorten joukkueidensa valmentajat – uusissa miehissä mukana paluumuuttaja ja kaksi tunnettua kiekkonimeä

Vanhimpien ikäluokkien päävalmentajat jatkavat tehtävissään.

Antti Boman nähdään ensi kaudella Ässien alle 18-vuotiaiden joukkueen apuvalmentajana. Hän pukeutuu silti myös jatkossa tuomarin raitapaitaan.

13.4. 11:37 | Päivitetty 13.4. 12:34

Pori

Ässät julkaisi ensi kauden kolmen vanhimman nuorten ikäluokkansa valmennusryhmät.

Päävalmentajat jatkavat tehtävissään, kun Juha-Matti Kemppainen nähdään yhä alle 20-vuotiaiden vetäjänä, Samuli Marjeta pysyy alle 18-vuotiaiden ja Marko Kivenmäki alle 16-vuotiaiden ohjaksissa.

Apuvalmentajissa on sen sijaan muutoksia. Kuten Satakunnan Kansa aiemmin kertoi, päättyneellä kaudella patanuorten valmennuksessa mukana olleista Iiro Vehmanen ja Jyri Niemi siirtyvät Lukkoon.

Lue lisää: Lukon nuoret tekivät tempun, joka on nähty viimeksi yli 20 vuotta sitten – Kultasormi Kotkaniemi käy esimerkiksi monelle muulle valmentajalle

Ässissä alle 18-vuotiaiden apuvalmentaja ollut Niemi kuuluu ensi kaudella Mikael Kotkaniemen valmennusryhmään Lukon kaksikymppisten joukkueessa. Kemppaisen apuna toimineen Vehmasen valmennusura jatkuu Raumalla puolestaan U18-joukkueen valmennusryhmässä.

Ässissä Kemppainen saa nyt avukseen Mikko Fiskin. Porilaislähtöinen Fisk palaa samalla kotiin. Kaksi viime kautta hän toimi Sportin alle 18-vuotiaiden päävalmentajana. Sitä ennen hän valmensi viisi kautta Joensuussa Jokipoikien nuoria.

Jussi Härkönen jatkaa U20-joukkueen maalivahtivalmentajana.

Marjeta saa puolestaan avukseen kaksi tuttua kiekkonimeä. Valmentajiksi tulevat hierojana peliuransa jälkeen työskennellyt ex-sentteri Timo Hakanen sekä ex-puolustaja ja ennen kaikkea erotuomarina mainetta niittänyt Antti Boman. Joni Rinne jatkaa puolestaan maalivahtivalmentajana.

Boman, 47, jatkaa edelleen myös tuomariuraansa. Ässänuorten valmennuksessa hän on käytännössä mukana vain harjoituksissa.

Kivenmäen ensi kauden apuvalmentaja on Hannu Vihanto ja maalivahtivalmentajana Rami Nikumatti.

”Joukkueiden valmentaminen on tänä päivänä enenevissä määrin tiimityötä. Siksi olemme halunneet löytää valmennusryhmiin henkilöitä, joiden osaaminen ja tietotaito täydentävät sopivasti toisiaan”, Ässien valmennuspäällikkö Jaakko Välimaa kertoi seuran nettisivuilla. .

”Kaikilla kyseisten joukkueiden valmentajilla on valtava intohimo kehittää seuran toimintaa yhteistyössä. Hyvä päivittäinen vuorovaikutus ja sopiva haastaminen takaa sen, että toiminta kehittyy koko ajan.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut