KooKoo ryösti kotiedun Tapparalta, Levtchi hölmöili

Mitalipelien yllättäjä kaatoi ennakkosuosikki Tapparan.

KooKoo nappasi voiton Tapparasta välieräavauksessa.

8.4. 22:08

Helsinki

Jääkiekkoliigan mitalipelien yllättäjäjoukkue KooKoo ryösti kotiedun itselleen historiansa ensimmäisessä välieräkamppailussa, kun Tappara kaatui Tampereella ensimmäisessä jatkoerässä maalein 4–3 (0–2, 3–1, 0–0, 1–0).

Tappara karkasi kahden maalin karkumatkalle seitsemässä ja puolessa minuutissa Joona Luodon ja Mikael Seppälän osumilla, mutta KooKoo otti komennon toisesta erästä eteenpäin.

Kahdesti osunut Kim Strömberg ampui kuluvan kauden pudotuspelien avausmaalinsa ja ensimmäisen ylivoimamaalin Tappara-verkkoon pudotuspelien aikana. Petteri Nikkilä laukoi voittomaalin ajassa 69.21.

Puolivälieräsarjoissa loistaneet maalivahdit Nick Malik ja Christian Heljanko eivät yltäneet perjantaina totutulle tasolleen, ja etenkin Heljangolla oli suuria vaikeuksia KooKoo-kutien kanssa läpi ottelun.

Myös yhä pudotuspelien avausmaaliaan jahtaava Anton Levtchi otti antisankarin viittaa harteilleen, sillä KooKoo iski ylivoimalla 2–2-tasoituksen Levtchin taklattua tarpeettomasti Juho Rautasta selkään toisessa erässä.

Ottelusarja jatkuu lauantaina Kouvolassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut