Uransa päättänyt kulttihyökkääjä muisteli neuvottelujaan Ässien kanssa: ”Mä kattelin, että mä en mitään hymynaamoja ala rastittaa”

Striimauspalveluun oman kanavan avannut Jonne Virtanen kertoi sopineensa jo asiat Ässien silloisen päävalmentajan Ari-Pekka Selinin kanssa.

Jonne Virtanen on tehnyt uuden aluevaltauksen, jossa hän kertoi taannoisista neuvotteluistaan Ässien kanssa.

7.4. 21:31

Kiekkouransa tähän kevääseen lopettanut värikäs hyökkääjä Jonne Virtanen on tehnyt uuden aluevaltauksen.

Virtanen, 34, on avannut striimauspalvelu Twitchiin oman kanavan nimellä Monsterimonni Live.

JYPissä Suomen mestaruudenkin voittanut Virtanen päätti uransa Sportin paidassa. Satakunnassa hän edusti kauden 2014–2015. Sentteri kertoi kanavallaan, että myöhemmin hän neuvotteli myös Ässien kanssa.

Kyse oli kaudesta 2020–2021, jolloin Virtanen päätyi uransa viimeiseen seuraan Sportiin.

”Olisin saanut Ässiltä vähän enemmän rahaa. Sitten tuli jotain, että täytyy katsoa vähän tota sun Twitter-käyttäytymistä. Mä ajattelin, että jaa, nyt mulle tulee lapsenvahti.”

”Atun (päävalmentaja Ari-Pekka Selin) kanssa oli kaikki jo sovittu. Sitten Kerttula (kehitysjohtaja Tommi Kerttula) lähetti mulle jonkun itsearviointitehtävän. Mä kattelin, että mä en mitään hymynaamoja ala rastittaa, että miltä musta tuntuu, kun vastustaja tekee maalin. Nyt saa mennä johonkin muualle. Se jäi siihen se Ässien kanssa neuvottelu”, Virtanen muisteli kanavallaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut