Keskiviikkona edessä peräti kolme puolivälierien seiskapeliä – Jukurit, HIFK ja Kärpät venyttivät ratkaisut viimeiseen otteluun

Jukurit löysi yllättävän sankarin, HIFK iski vain minuutti ennen loppua ja Kärpät kesti paineen.

HIFK:n Yohann Auvitu kiskaisi joukkueensa voittomaalin vain noin minuutti ennen pelin loppua.

5.4. 21:25

Liigan kolme puolivälieräsarjaa olivat katkolla tiistaina, mutta ratkaisu siirtyi jokaisessa otteluparissa seitsemänteen peliin.

Jukurit haki Kouvolasta 2–1-voiton ja tasoitti ottelusarjan 3–3:een. Jukurien maalissa pelasi yllättäen Karolus Kaarlehto, joka oli pelannut vain neljä peliä runkosarjassa Jukureissa.

”Loppujen lopuksi se oli vain yksi peli muiden joukossa, joten valmistautumisen yritin pitää normaalina. Meillä on laadukas nippu ja kaikki vastustajat pystymme voittamaan. Uskon, että hoidan keskiviikkonakin homman kotiin”, Kaarlehto kertoi.

Kärpät tasoitti ottelusarjansa Ilvestä vastaan 3–3:een pusertamalla Oulussa 2–1-voiton tamperelaisista.

”Olimme mankelissa alussa, mutta pääsimme jossain kohtaa pelaamaan ylivoimaa ja se ratkaisi tällä kertaa. Keskiviikkona pitää nauttia ja pelata rohkeasti”, Kärppien Juhamatti Aaltonen sanoi.

HIFK taisteli 3–2 voiton TPS:ää vastaan ja siirsi myös ratkaisun seitsemänteen peliin. Voittomaalin teki vain noin minuutti ennen loppua Yohann Auvitu.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut