Jääfarssi Raksilassa: Ilveksen ja Kärppien puolivälieräottelu jäi kesken ja ottelua jatketaan tiistaina

Raksilan jäästä pilkotti mainos, minkä takia ottelu keskeytettiin avauserässä.

Jäätä paikkailtiin ja lopulta avauserä keskeytettiin Raksilassa.

4.4. 21:15

Ilveksen ja Kärppien välisestä ratkaisevasta puolivälieräottelusta tuli jääfarssi, ja ainakin oululaisten kannalta kovin kiusallinen tapahtuma. Kun avauserää oli jäljellä noin kymmenen minuuttia, keskeytettiin ottelu jääongelman takia.

Ottelua yritettiin jatkaa huoltotauon jälkeen, mutta kello 20.37 kuuluttaja kertoi, että ottelu on maanantai-illalta keskeytetty ja ottelua jatketaan tiistaina arviolta kello 18.30.

”Ei se jää ollut missään nimessä pelikelpoinen. Sitä ei kukaan halua, että joku on pää seinässä, ja sitten huomataan, että eihän tässä pystynytkään pelata”, Kärppien kapteeni Atte Ohtamaa sanoi Cmoren lähetyksessä keskeytyspäätöksen jälkeen.

Kun ottelu avauserässä keskeytyi, jäästä pilkotti mainos Ilveksen maalin lähellä, eikä pelaaminen ollut tuomarien mielestä turvallista. Joukkueet poistuivat ensin pukusuojiin, palasivat jäälle ja poistuivat sitten uudestaan jäältä. Raksilan kuuluttaja ilmoitti, että otteluun tulisi tunnin tauko jään huoltamisen takia.

Kärpät meni Saku Mäenalasen maalilla 1–0-johtoon vajaaksi jääneen avauserän aikana.

Tunnin mittaisen huoltotauon jälkeen joukkueiden kapteenit ja erotuomarit palasivat jäälle noin kello 20.13 tarkistamaan jään kuntoa. Pelaajien elkeiden perusteella he eivät olleet tyytyväisiä jään kuntoon.

Kapteenit poistuivat pukukoppikäytävälle. Jääkone tuotiin kentälle viimeistelemässä jäätä.

Kello 20.23 kapteenit Eemeli Suomi ja Atte Ohtamaa palasivat uudelleen jäälle tarkistamaan jään kuntoa. Keskustelu jäällä jatkui minuuttien ajan, kun kapteenit pohtivat jään turvallisuutta.

”Siihen on saatu jäätä päälle, mutta ei se taida olla samanlainen kuin jää muualla kentällä. Lämmittelyt on tehty uudelleen, ja kaikkeen on valmistauduttu”, Ilveksen Miro Nalli kertoi Cmoren lähetyksessä.

Kello 20.30 nähtiin lähetyksessä, että mainoksen reuna pilkisti edelleen esiin jään alta.

Kello 20.37 ilmoitettiin, että ottelu on jouduttu keskeyttämään ja ottelua jatketaan tiistaina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut