Ässät iski taululle tylyt lukemat paikallispelissä Lukkoa vastaan U20 SM-sarjassa

Maalivahtien torjuntoja katsomalla ei uskoisi sitä, miten peli päättyi.

Samuli Aaltonen laukoi kaksi maalia Lukon verkkoon paikalliskamppailussa keskiviikkona.

2.3. 20:17

Ässien U20-joukkueella on ollut isoja vaikeuksia sen jälkeen, kun joukkue palasi tositoimiin puolentoista kuukauden koronasta aiheutuneen pelitauon jälkeen.

Tappioita on tullut paljon. Seitsemästä ottelusta joukkueelle on tullut tilastoihin ainoastaan kaksi voittoa.

Keskiviikkona nähtiin tuloksellisesti selvä käänne parempaan. Paikallisottelussa Lukkoa vastaan epäselvyyttä paremmasta ei tulostaulun perusteella jäänyt. Ässät iski kamppailussa tylyt voittolukemat 6–0 (0–0, 4–0, 2–0).

Pieneksi erikoisuudeksi pelissä nousee maalivahtien torjuntamäärät. Lukon Daniel Salonen torjui pelissä ainoastaan 16 kertaa. Ässien Max Väyrynen puolestaan ehti nollapelissään kiekon eteen peräti 36 kertaa. Porilaisten suurin etu Lukkoon nähden oli siis tehokas viimeistely.

Ässien edustusjoukkueen mukana viime ajat pelannut Leevi Viitala iski pelissä tehot 2+1. Samuli Aaltonen puolestaan latoi kaksi maalia. Muut Ässien maalit tekivät Jesperi Kaukonen 1+1 ja Miska Vilppola.

Ässät on U20 SM-sarjassa toisena. Viime kauden mestarijoukkue Lukolla ei ole mennyt puolestaan tällä kaudella erityisen hyvin. Joukkue on toiseksi viimeisenä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut