Illan padat: Kultakypärä teki oman työnsä hyvin Ässien monissa asioissa vajaassa suorituksessa - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Illan padat: Kultakypärä teki oman työnsä hyvin Ässien monissa asioissa vajaassa suorituksessa

Satakunnan Kansan urheilutoimitus valitsee kaikissa Ässien tämän kauden otteluissa porilaisjoukkueen kolme parasta pelaajaa.

Derek Barach teki Kärppiä vastaan maalin ja ei ollut jäällä takaiskujen aikana.

14.1. 18:49

Ottelun paras pelaaja saa raadilta kolme pataa, toiseksi paras kaksi ja kolmanneksi paras yhden. Padat lasketaan yhteen ja kokonaistilannetta seurataan läpi kauden.

Derek Barach

Teki Ässien lohdutusmaalin noin minuutti ennen loppua. Taklasi myös pelin aikana pari kertaa kovaa ja yritystä oli jälleen koko 60 minuutin ajan. 1-4-tappiossa tehotilasto +1 on hyvä suoritus. Barach teki parhaansa.

Rami Määttä

Peliaikaa lähes 20 minuuttia. Oli jäällä Kärppien iskissä 0-4-maalin, mutta sai syöttöpisteen myös Ässien ainokaiseen. Yleisesti pelasi rohkeasti ja yritti laukoakin usein. Määtän ongelma on suhteellisen kesy veto, mutta yritystä oli koko 60 minuutin ajan, eikä suoritus ollut huono.

Valtteri Karnaranta

Nuori mies sai maalipaikkoja, vaikka ruuti oli edelleen märkää. Syötti myös yhden mainion paikan Jarno Kärjelle. Esiintyi pirteästi erityisesti ottelun ensimmäisellä puolikkaalla. Oli yksi Ässien näkyvimmistä pelaajista.

Kokonaistilanne 36 ottelun jälkeen:

22 pataa: Derek Barach

17 pataa: Konstantin Volkov

13 pataa: Linus Söderström, Roni Sevänen

12 pataa: Lenni Killinen

11 pataa: Sakari Salminen

10 pataa: Jarno Kärki, Shawn Lalonde

9 pataa: Olli Vainio, Teemu Lepaus

6 pataa: Nick Moutrey, Eemil Erholtz, Santeri Lukka, Jacob Andersson, Aleksi Heimosalmi, Alexander Ruuttu, Leevi Viitala, Rami Määttä

5 pataa: Albin Eriksson

4 pataa: Valtteri Karnaranta

3 pataa: Eemeli Virtanen, Eero Niemi, Nikolas Matinpalo, Niklas Appelgren, Valtteri Pihlajamäki

2 pataa: Samuel Jukuri, Jasper Lindsten

1 pata: Jouka Juhola, Feetu Knihti

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut