Illan padat: Peruspakin perussuoritus riitti tällä kertaa Ässien parhaan pelaajan titteliin - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Illan padat: Peruspakin perussuoritus riitti tällä kertaa Ässien parhaan pelaajan titteliin

Satakunnan Kansan urheilutoimitus valitsee kaikissa Ässien tämän kauden otteluissa porilaisjoukkueen kolme parasta pelaajaa.

Roni Sevänen nousi perussuorituksella joukkueen parhaaksi Mikkelissä. Häneen Ässät ei kaatunut.

12.1. 19:35

Ottelun paras pelaaja saa raadilta kolme pataa, toiseksi paras kaksi ja kolmanneksi paras yhden. Padat lasketaan yhteen ja kokonaistilannetta seurataan läpi kauden.

Roni Sevänen

Ässien peliaikakuningas Mikkelissä. Oli kaukalossa yli 21 minuuttia. Ei ollut tasakentällisin jäällä, kun Jukurit maalinteossa onnistui. Taisteli hyvin alivoimalla ja pelasi peruspeliä. Se riitti tällä kertaa Ässien parhaan pelaajan titteliin, kun joukkueessa ei suuria onnistujia ollut.

Alexander Ruuttu

Mainio syöttö Ässien avausmaaliin ja oli ottelun alussa Ässien selvästi pirtein hyökkääjä. Jakoi kiekkoa hyvin ketjukavereilleen. Ongelmia aloitusympyrässä. Voitti vain noin 35 prosenttia aloituksistaan. Peliaikaa tuli noin 16 minuuttia ja tehotilasto jäi nollille.

Leevi Viitala

Komea suoraan syötöstä laukaus teki tuhojaan kerran. Maali oli tyylikäs. Katsoi kuitenkin lähietäisyydeltä Jarkko Immosen 3-1-maalia. Tehty maali oli kuitenkin sen verran tyylikäs, että saa sillä yhden padan. Joukkueesta ei hänen edelleen suurempia onnistujia noussut.

Kokonaistilanne 35 ottelun jälkeen:

19 pataa: Derek Barach

17 pataa: Konstantin Volkov

13 pataa: Linus Söderström, Roni Sevänen

12 pataa: Lenni Killinen

11 pataa: Sakari Salminen

10 pataa: Jarno Kärki, Shawn Lalonde

9 pataa: Olli Vainio, Teemu Lepaus

6 pataa: Nick Moutrey, Eemil Erholtz, Santeri Lukka, Jacob Andersson, Aleksi Heimosalmi, Alexander Ruuttu, Leevi Viitala

5 pataa: Albin Eriksson

4 pataa: Rami Määttä

3 pataa: Eemeli Virtanen, Eero Niemi, Nikolas Matinpalo, Niklas Appelgren, Valtteri Pihlajamäki, Valtteri Karnaranta

2 pataa: Samuel Jukuri, Jasper Lindsten

1 pata: Jouka Juhola, Feetu Knihti

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut