Vakavaan talouskriisiin joutunut Ässät aloittaa kampanjan – Arvonnan voittaja saa nimetä Isomäki-areenan - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Vakavaan talouskriisiin joutunut Ässät aloittaa kampanjan – Arvonnan voittaja saa nimetä Isomäki-areenan

Viisi vuotta voimassa ollut aiempi yhteistyösopimus on päättynyt.

Isomäki-areenan nimi saattaa vaihtua arvonnassa.

10.1. 14:08

Pori

Vakavaan talouskriisiin joutunut Ässät aloittaa kampanjan, jonka turvin liigatoimintaa pyörittävä yhtiö yrittää selviytyä tulevista kuukausista.

Ässien kampanja kulkee nimellä ”Pata ei pysähdy”. Slogan on tuttu keväältä 2013, jolloin Ässät lähti sarjan alakerrasta etenemään voitosta voittoon ja nousi lopulta aina mestaruuteen saakka.

Ässät myy kampanjassa 2 000 euron (+ alv) hintaisia näkyvyyspaketteja, joita voi ostaa rajoittamattomasti. Näkyvyyspakettiin kuuluu arvonta. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Isomäki-areenan nimeämisoikeus. Voittaja voi siis nimetä areenan yrityksensä tai yksityishenkilön ollessa kyseessä vaikka itsensä mukaan.

Ässillä ja Länsi-Suomen Osuuspankki tekivät hallin saneerauksen jälkeen viiden vuoden nimisopimuksen. Länsi-Suomen Osuuspankki päätti oman nimensä sijasta kunnioittaa hallin perinteitä ja sitä nimeä, jolla paikka tunnetaan ympäri Suomen. Niinpä hallista tuli Isomäki-areena. Nyt Ässien ja Länsi-Suomen Osuuspankin sopimus on kuitenkin päättynyt.

Lue lisää: Ässien rahat voivat loppua tässä kuussa – Akuutissa hädässä katseet kääntyvät Porin kaupunkiin

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut