Koskisen virhe Edmontonin veräjällä auttoi Rangersin kolmanteen peräkkäiseen voittoon – "Maalivahtimme ei pelannut erityisen hyvin" - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Koskisen virhe Edmontonin veräjällä auttoi Rangersin kolmanteen peräkkäiseen voittoon – "Maalivahtimme ei pelannut erityisen hyvin"

Mikko Koskisella ei ole viime aikoina kulkenut Edmontonin maalilla.

4.1. 9:43

New York

Edmonton Oilersin maalivahdin Mikko Koskisen peleille jääkiekon NHL:ssä voi tulla tauko, jos Oilers-päävalmentaja Dave Tippettin kitkeristä kommenteista New York Rangers -ottelun jälkeen tekee johtopäätöksiä.

Rangers otti kolmannen peräkkäisen voittonsa maalein 4–1 osin Koskisen avustuksella. Hän sai heti 15 sekunnin jälkeen jäähyn pelin viivyttämisestä.

Edmonton säästyi alivoimalla takaiskulta, mutta sen jälkeen Alexis Lafrenieren 1–0-maaliin ottelussa 24 kertaa torjunut Koskinen oli syypää. Hän seikkaili maalin takana, jolloin Ryan Strome kaappasi kiekon ja syötti Lafrenieren maalintekoon.

Stromen saldo oli 1+2 pistettä.

"Teimme hyviä asioita, mutta maalivahtimme ei pelannut erityisen hyvin. Hän teki karkean virheen”, Oilersin Tippett muisteli Rangersin avausmaalia NHL:n verkkosivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut