Tshekin joukkueen koronatartunta peruuttaa illan pelin – Suomelle luovutusvoitto - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Tshekin joukkueen koronatartunta peruuttaa illan pelin – Suomelle luovutusvoitto

Nuoret Leijonat voittaa Tshekin luovutuksella.

Kuvituskuva.

29.12.2021 19:13

Edmonton/Helsinki

Suomen ja Tshekin välinen keskiviikkoillan ottelu jääkiekon alle 20-vuotiaiden miesten MM-kilpailuissa peruttiin Tshekin joukkueessa ilmenneen koronavirustartunnan ja siitä seuranneen karanteenin takia. Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n ilmoituksen mukaan Suomelle merkitään 1–0-voitto.

Nuoret Leijonat on saalistanut Kanadan Edmontonissa ja Red Deerissä pelattavissa kilpailuissa vain voittoja. Suomi kukisti sunnuntaina Saksan maalein 3–1 ja maanantaina Itävallan 7–1. Nuoret Leijonat pelaa varhain lauantaiaamuna lohkovoitosta Kanadan kanssa.

Aiemmin turnauksen aikana Sveitsi sai voiton pelaamatta, kun Yhdysvaltojen joukkueesta paljastui kaksi tartuntaa ja viime yön keskinäinen ottelu piti perua.

Vielä on epäselvää, pystyykö Tshekki pelaamaan viimeisen alkusarjaottelunsa. Tshekin pitäisi kohdata Itävalta perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelattavassa ottelussa. Tshekki on hävinnyt Kanadalle 3–6 ja jatkoajalla Saksalle 1–2, joten pudotuspelipaikka olisi kiven alla ilman tartuntaakin ja siitä seurannutta kabinettitappiota.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut