Pikamaalin iskenyt Kotkaniemi on noussut Carolinan kakkosketjuun – ”Kaksi viimeistä peliä ovat olleet todella hauskoja” - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Pikamaalin iskenyt Kotkaniemi on noussut Carolinan kakkosketjuun – ”Kaksi viimeistä peliä ovat olleet todella hauskoja”

Jesperi Kotkaniemi tehoili viime yönä Suomen aikaa kauden seitsemännen maalinsa NHL:ssä.

Porilaishyökkääjä Jesperi Kotkaniemi on noussut poissaolojen myötä Carolinan kakkosketjuun. Arkistokuva.

19.12.2021 10:06

Raleigh/Helsinki

Maalin ja syötön verran viime yönä Suomen aikaa pelatussa Carolina Hurricanes–Los Angeles Kings -pelissä tehoillut Jesperi Kotkaniemi on noussut Hurricanesin kakkosketjuun Teuvo Teräväisen rinnalle, sillä myös Hurricanesin pelaajia on joutunut NHL:n koronaprotokollalistalle.

Montrealista täksi kaudeksi Carolinaan siirtynyt 21-vuotias porilainen on kiittänyt vastuusta.

”Se (ketjunosto) tekee tietysti hyvää itseluottamukselle. Kiekollinen pelaamiseni on mielestäni parempaa, ja olen löytänyt pelaamiseeni varmuutta. Kaksi viimeistä peliä ovat olleet todella hauskoja”, Kotkaniemi kuvaili Hurricanesin verkkosivuilla.

Kotkaniemi ja Teräväinen iskivät viime yön pelissä maalin mieheen, kun Carolina Hurricanes löi kotikentällään Los Angeles Kingsin selvästi 5–1. Kotkaniemi vei joukkueensa johtoon jo 37 sekunnin kohdalla maalinedushässäkästä. Maali oli Kotkaniemelle kauden seitsemäs.

Teräväinen lisäsi Carolina-johdon toisessa erässä jo 4–0:aan Kotkaniemen ja Tony DeAngelon alustuksesta. Myös Teräväinen on tehnyt seitsemän osumaa tällä kaudella.

Hurricanes pelasi ottelussa muun muassa ilman suomalaista ykköstähteään Sebastian Ahoa, kapteeniaan Jordan Staalia ja venäläiskomeetta Andrei Svetshnikovia, jotka ovat liigan koronaprotokollalistalla. Listalle voi joutua esimerkiksi todetun koronatartunnan, altistumisen, oireiden tai karanteenin takia.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut