Mikko Rantasen Colorado vei Rangersia kymmenen maalin ottelussa - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Mikko Rantasen Colorado vei Rangersia kymmenen maalin ottelussa

New York Rangersin voittoputki katkesi tappioon.

Kurtis MacDermid (56) ja Jacob Trouba (8) päätyivät kahinoimaan ottelussa Colorado Avalanchen ja New York Rangersin välillä.

9.12.2021 7:28

Jääkiekon NHL:ssä New York Rangersin ja Colorado Avalanchen välisessä ottelussa nähtiin yhteensä 10 maalia. Ottelun voittaja, vierasjoukkue Colorado vei voiton numeroin 7–3.

Samalla katkesi kotijoukkue Rangersin voittoputki. Joukkue oli hävinnyt edellisestä kahdeksasta ottelustaan ainoastaan yhden. Avalanche oli puolestaan voittanut edellisestä 13 ottelustaan kymmenen.

Ottelun toiseen erään mentiin Rangersin johdossa, mutta Avalanche käänsi ottelun itselleen naputtelemalla erän aikana viisi maalia.

Suomalaisittain pelissä kiinnostavaa oli turkulaiskaksikon Kaapo Kakon ja Mikko Rantasen välinen taisto. Voittajajoukkueen Rantanen teki ottelussa kaksi maalia, Rangersin Kakko jäi pisteittä. Rantanen oli jäällä yhteensä hieman alle 20 minuuttia. Kakolle peliaikaa kertyi runsaat 13 minuuttia.

Coloradon tulokasmaalivahti Justus Annunen ei saanut ottelussa peliaikaa.

New Jersey voitti kotona

Kotijoukkue New Jersey Devilsin ja Philadelphia Flyersin kohtaaminen päättyi lukemiin 3–0. Tappio oli valmentajaa maanantaina vaihtaneelle Flyersille jo kymmenes putkeen. Myös Devils oli tappioputkessa, sillä joukkue oli hävinnyt edelliset neljä otteluaan.

New Jerseyn suomalaisvahvistus Janne Kuokkanen ja Philadelphian suomalaispakki Rasmus Ristolainen eivät kumpikaan päässeet ottelussa tehopisteille.

Dallasin viisikko tavoittelee voittoa

Aamulla neljältä Suomen aikaa alkanut Vancouver Canucksin ja Boston Bruinsin välinen ottelu oli toisen erän loppupuolella Vancouverin hallussa numeroin 1–0.

Aamuviideltä Suomen aikaa alkaneessa ottelussa Dallas Starsin suomalaisviisikko Roope Hintz, Miro Heiskanen, Esa Lindell, Jani Hakanpää ja Joel Kiviranta yrittävät jatkaa seitsemän pelin voittoputkeaan. Vegas Golden Knightsin kohtaava Dallas on voittanut edellisestä kymmenestä ottelusta yhdeksän.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut