Karhu HT tykitti murskavoiton Riemusta: ”Joukkue vastasi huutoon hienosti” - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Karhu HT tykitti murskavoiton Riemusta: ”Joukkue vastasi huutoon hienosti”

Karhu HT:lla oli sunnuntaina paljon tehopelaajia.

Julius Harttunen saalisti neljä syöttöpistettä.

5.12.2021 20:14

Karhu HT:n perjantai-illan ottelu sujui varsin mollivoittoisesti, mutta kahden nukutun yön jälkeen joukkueen tekemisessä ole toinen tahti. Maalijyvän kohdalleen löytänyt Karhu HT paukutti selvän 8–2 ( 3–1, 1–1,4–0 ) voiton sarjan keskikastin joukkueesta Liikunnan Riemusta.

Sunnuntai-iltana Karhu HT oli ottelun alkuminuutit alakynnessä ja Jyväskylästä vieraaksi tullut Riemu laukoi ottelun avausmaalin alle viiden minuutin pelin jälkeen. Avausmaalin jälkeen ote siirtyi kotijoukkueelle ja KHT pääsi ensimmäiselle erätauolle 3–1-johtoasemassa. Tasaisessa toisessa erässä molemmat joukkueet iskivät maalit, mutta päätöserä oli Karhu HT:n ilotulitusta ja keltapaidat latoivat neljä kertaa kiekon Riemun maalivahdin selän taakse.

Karhu HT:n maalit laukoivat kolme osumaa pyssyttänyt puolusta Joakim Huikkala, kaksi maalia ja kaksi syöttöpistettä kerännyt Lauri Sikoniemi ja maalin mieheen iskeneet Ville-Petteri Mäkinen ja Henri Peltola. Joukkueen kapteeni Kasperi Nuto merkkautti tehot 1+3 . Liukkaasti luistelleelle Julius Harttuselle merkittiin neljä ja puolustaja Roope Elolle kolme syöttöpistettä.

Hyviä torjuntoja maalissa esittäneelle Veli-Matti Mäkiselle kertyi 27 torjuntaa.

”Lähtökohta otteluun ei ollut helppo, koska perjantain ottelussa tuli rumasti takkiin. Saatiin kuitenkin hieno tasonnosto otteluun. Pelaajilta vaadittiin parempaa pelikuria ja asennetta ja joukkue vastasi huutoon hienosti. Pelattiin ehjä 60 minuuttia ja nautittiin pelaamisesta ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla”, Karhu HT:n valmentaja Mikko Antila kertoi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut