Karhu HT katkaisi tappioputkensa – Roope Elo iski voittomaalin jatkoajalla - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Karhu HT katkaisi tappioputkensa – Roope Elo iski voittomaalin jatkoajalla

Teemu Kulosaari pelasti porilaiset jatkoajalle 26 sekuntia ennen loppua.

27.11.2021 17:07

Pori

Karhu HT–S-Kiekko 5–4 ja.

Karhu HT väänsi jääkiekon Suomi-sarjassa kolmen tappiollisen ottelun jälkeen niukan kotivoiton. Seinäjoen S-Kiekko taipui porilaisille tiukan ja jännittävien vaiheiden jälkeen jatkoajalla 5–4 (2–1, 0–1, 2–2 ).

Karhu HT pääsi avauserässä jo 2–0 johtoon, kun Kasperi Nuto ja Ville-Petteri Mäkinen iskivät kiekon verkkoon. Toisessa erässä S-Kiekko tuli tasoihin.

Päätöserän alussa kotijoukkueen Lauri Sikoniemi rusikoi maalin edustalta 3–2-johtomaalin. S-Kiekko iski erän puolivälissä tasoituksen ja vain pari minuuttia ennen päätöstä johtomaalin.

Karhu HT:n sinikäs taistelu toi tulosta vain 26 sekuntia ennen päätössummeria. Kuudella kenttäpelaajalla pelanneen kotijoukkueen tasoituksen pamautti Teemu Kulosaari.

Jatkoerää ei ehditty pelata kuin 27 sekuntia, kun puolustaja Roope Elo maalasi 5–4-voitto-osuman.

”Tiukka matsi. Molemmilla joukkueilla oli omat vahvat hetkensä. Vauhtia ja hyvää taistelua riitti koko ottelun ajan. Vastustaja puolusti hyvin ja käänsi peliä nopeasti”, KHT:n valmentaja Mikko Antila analysoi.

”Meiltä ei usko loppunut. Jatkoajalla saimme hyvän riiston jälkeen iskettyä voittomaalin.”

Porilaisten uusi latvialaisvahvistus Ricards Brinecs ei vielä pelannut, mutta muuten joukkue oli vihdoin saanut parsittua kokoonpanoaan kasaan.

Karhu HT:n ottelut jatkuvat ensi perjantaina, kun vastustajaksi kotiotteluun tulee sarjan kärkijoukkueisiin kuuluva D-Kiekko Jyväskylästä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut