Lukko jälleen Mokan aikakauteen – ”Halusimme jatkumoa” - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Lukko jälleen Mokan aikakauteen – ”Halusimme jatkumoa”

Posiva Oy:n toimitusjohtaja Janne Mokka nousee Rauman Lukko Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi.

Janne Mokka on Rauman Lukko Oy:n seuraava puheenjohtaja.

25.11. 15:47

Rauma

Posiva Oy:n toimitusjohtajana työskentelevä Janne Mokka nousee loppuvuoden aikana Rauman Lukko Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi. Lukko kertoi muutoksesta nettisivuillaan.

Tällä hetkellä Mokka on yhtiön varapuheenjohtaja. Puheenjohtajan tehtävässä hän seuraa Ari Salmea, jonka kausi päättyy yhdessä sovitussa aikataulussa.

Salmi valittiin syksyllä Raumalaiskiekkoilun Tuen jäseneksi, joten hänkin jatkaa yhä seurayhteisössä.

”Kun ”Apa” aloitti puheenjohtajana, sovimme, että hän tulee toimimaan tehtävässä noin viisi vuotta ja tätä haluamme kunnioittaa. Muutama yhdessä sovittu ”jatkoaika” meni jo ja nyt haluamme kiittää Salmea erinomaisesta työstä sekä sitoutumisesta Lukkoon. Hän on tuonut toimintaamme paljon johtajuutta ja monia hyviä asioita, joista haluamme pitää jatkossakin kiinni, Raumalaiskiekkoilun Tuki ry:n puheenjohtaja Rafael Eerola kommentoi Lukon nettisivuilla.

Uusi puheenjohtaja Janne Mokka on Lukon pitkäaikaisena puheenjohtajana ja vahvana miehenä tunnetun Rauno Mokan poika.

Lukon mukaan kapulanvaihtoa on suunniteltu kulisseissa jo jonkin aikaa. Keskustelujen jälkeen Mokka suostui tarttumaan puheenjohtajan nuijaan ja sen hän kokee kunnia-asiana.

”Halusimme jatkumoa ja siksi päädyimme Janne Mokkaan. Jannella on usean vuoden hallituskokemus Lukosta ja hänkin on intohimoinen Lukon mies”, Eerola sanoi.

”Lukkolaisuus on ollut minulle merkittävä osa raumalaista identiteettiä niin Raumalla kuin muuallakin asuessa. Lukko on meidän yhteinen asiamme ja sen kautta ihmiset saavat sisältöä elämään”, Mokka puolestaan kommentoi.

Uutena jäsenenä Rauman Lukko Oy:n hallituksessa aloittaa joulukuussa Harri Lotila. Muut jäsenet ovat Kaisa Koskinen, Jani Virtanen, Rami Aarikka ja Esa Tommila.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut