Reissu-Lukko katkaisi tappioputkensa sarjakärjen vieraana – ”Pelasimme viikon parhaan pelimme” - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Reissu-Lukko katkaisi tappioputkensa sarjakärjen vieraana – ”Pelasimme viikon parhaan pelimme”

Raumalaiset pelasivat tällä viikolla Bolzanossa, Kuopiossa ja Oulussa.

Linus Nyman teki Oulussa kaksi maalia.

20.11. 20:33

Oulu

Torstaina Kärpät nautiskeli lahjamaaleista Jyväskylässä, kun se haki 10–1-vierasvoiton JYPistä miesten jääkiekkoliigassa. Lauantaina oli sarjakärki Kärppien vuoro lahjoitella paikkoja vierasjoukkue Lukolle, joka katkaisi neljän pelin tappioputkensa 5–2-voitolla.

Lukko pelasi tiistaina Bolzanossa, perjantaina Kuopiossa ja lauantaina Oulussa.

”Pelasimme viikon parhaan pelimme ja ehjän 60 minuuttia. Paransimme maalintekoa Kuopion pelistä”, Lukon Linus Nyman kertoi.

Hän iski Lukon 2–1-johtoon Kärppien Tuukka Tieksolan kiekonmenetyksen jälkeen. Kärppien huippupuolustaja Atte Ohtamaan purkukiekko pomppasi maaliin Nymanin kautta.

"Ohtamaa yritti purkaa, ja kiekko osui reiteeni, josta se kimposi maaliin. Kaikki lasketaan”, Nyman sanoi.

Lukon 3–1-maalissa Nyman ja Scott Pooley pääsivät hyökkäämään kahdella nollaa vastaan Kärppien puolustajan Juho Korhosen pahan kiekonmenetyksen jälkeen. Nyman viimeisteli hyökkäyksen maaliin Pooleyn hyvästä syötöstä.

Lukon 4–2-maalin iski Arttu Ilomäki Kärppien Jesse Koskenkorvan virheen jälkeen, ja 5–2-osuman upotti tyhjään maaliin Michael Haga Kärppien Juhamatti Aaltosen harhasyötöstä.

Nyman latoi toissa kauden runkosarjassa 15 osumaa, mutta mestaruuteen päättynyt viime kausi toi tilille vain kaksi maalia. Tällä kaudella vastuuta on tullut enemmän, ja Nymanin kauden maalisaldo on nyt kuusi osumaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut