Lukon nuorissa pelaava hiihtolegenda Mika Myllylän poika jättää jääkiekon tauolle: ”Oon paininu reilu 2 vuotta pahan alkoholiongelman kans” - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Lukon nuorissa pelaava hiihtolegenda Mika Myllylän poika jättää jääkiekon tauolle: ”Oon paininu reilu 2 vuotta pahan alkoholiongelman kans”

Wiljami Myllylä siirtyi Raumalle täksi kaudeksi.

Wiljami Myllylä (oik.) pelasi uransa ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan liigaottelun Porissa. Kuvassa taisteluparina on Ässien Markus Niemeläinen.

20.11. 15:31

Rauma

Lukon alle 20-vuotiaiden joukkueessa pelaavan Wiljami Myllylän tuorein Instagram-päivitys on kerännyt valtavan määrän tuenosoituksia ja tsemppiviestejä.

Myllylä, 20, kertoi perjantaina Instagram-tilllään, että hänellä on paha alkoholiongelma.

”Oon paininu reilu 2 vuotta pahan alkoholiongelman kans. Mulle on tarjottu apua ja oon ottanut sen vastaan, mutta en oo ollu tarpeeks vahva pysymään kuivilla”, Myllylä kirjoitti.

”Nyt mulla tuli kuitenkin pohja vastaan ja päätin tehdä elämäni parhaan päätöksen. Oon hankkinut jälleen apua sairauteeni ja haluan raitistua.”

Myllylä kertoi jättävänsä nyt pelihommat tauolle ja keskittyvänsä hoitamaan itsensä kuntoon.

Nuori kiekkoilija on hiihtolegenda Mika Myllylän poika. Pitkään alkoholiongelmista kärsinyt olympiavoittaja ja moninkertainen arvokisaimitalisti kuoli vuonna 2011 vain 41-vuotiaana.

Wiljami Myllylä siirtyi Lukon nuorten joukkueeseen täksi kaudeksi. Hän teki 19 ottelussa tehot 3+2=5. Hermeksen kasvatti pelasi kolme edellistä kautta HIFK:ssa.

Helsinkiläisten riveissä Myllylä pelasi myös yhden liigaottelun. Hän debytoi Porissa Ässät–HIFK-ottelussa 19. joulukuuta 2019.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut