Lukko kohtaa tiistain CHL-pelissä italialaisen Bolzanon: ”Slovacek tulee tekemään ensiesiintymisensä joukkueessa” - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Lukko kohtaa tiistain CHL-pelissä italialaisen Bolzanon: ”Slovacek tulee tekemään ensiesiintymisensä joukkueessa”

Lukko on iso suosikki italialaisjoukkuetta vastaan.

Valmentaja Marko Virtasen mukaan Lukon vahvuus on liike.

15.11. 20:06

Champions Hockey Leaguessa alkavat tiistaina pudotuspelit. Suomalaisjoukkueista tiensä neljännesvälieriin selvittivät Lukko ja Tappara.

Lukko saa neljännesvälierässä vastaansa italialaisen Bolzanon. Lukko voitti oman lohkonsa, kun taas Bolzano sijoittui omassa lohkossaan toiseksi. Raumalaisten päävalmentaja Marko Virtasen mukaan vastaan asettuu kova joukkue.

”Bolzano on meidän kannalta hyvin samanlainen vastus kuin alkulohkossa kohtaamamme Cardiff. Kova ammattilaisjoukkue, jossa on myös Suomen kentiltä tuttuja pelaajia, jotka tuntevat suomalaisen jääkiekon. Vastaan tulee kovaa kamppaileva joukkue, joka puolustaa kovaa maalinedustaansa”, Virtanen kuvailee tulevaa vastustajaa.

Lukko aikoo luottaa omiin aseisiinsa Bolzanon kaadossa.

”Meidän on päästävä hyökkäämään hyvällä rytmillä ja päästä irtokiekkoihin. Liike on vahvuutemme ja meidän pitää pystyä pitämään liikettä yllä ja käyttää sitä hyödyksemme.”

Puolivälierät pelataan kaksiosaisina ja Lukko aloittaa vieraissa ja saa ratkaisevan osan kotikentälleen.

Lukon pelaajatilanne on kohtalainen ottelun alla ja joukkue saa mukaansa ensimmäistä kertaa Ondrej Slovacekin.

”Slovacek tulee tekemään ensiesiintymisensä joukkueessa. Hän on hyvin meidän pelityyliin sopiva pelaaja ja annetaan hänen pelata omilla vahvuuksillaan sekä ajetaan häntä rauhassa sisään peliimme”, Virtanen toteaa.

Bolzanon ja Lukon välinen ottelu alkaa kello 20.30.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut