Karhu HT nollasi Titaanit - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Karhu HT nollasi Titaanit

Kasperi Nuto oli tehokkaalla pelipäällä lauantaina.

Kasperi Nuto pääsi tuulettamaan hattutemppua lauantaina.

13.11. 20:55

Karhu HT nappasi toisen peräkkäisen voittonsa tällä kaudella Suomisarjassa, kun se kaatoi kotiluolassa vahvan puolustus- ja maalivahtipelin jälkeen Kotkan Titaanit selvästi 3–0.

Karhu HT meni tasaisen ensimmäisen erän jälkeen johtoon toisessa erässä, kun ottelussa hattutempun latonut Kasperi Nuto iski 1–0-johtolukemat Henri Keskilohkon ja Julius Harttusen syötöistä.

Päätöserässä Karhu HT:n alkukauden tehokain pelaaja ja kahdeksassa pelaamassaan ottelussa (8+8) tehot kerännyt Nuto veivasi toisen osuman Teemu Kulosaaren ja Harttusen esityöstä. 3–0-loppulukemat kippari niittasi Mats Alitalon syötöstä tyhjään maaliin.

Karhu HT:n maalissa erinomaisen ottelun pelannut Veli-Matti Mäkinen torjui kaikki Titaanien 38 laukausta.

”Ensimmäinen erä oli meiltä hyvä, mutta maalit jäivät uupumaan. Toisessa erässä saatiin maali iskettyä ja pysttiin aika hyvin hallitsemaan peliä, vaikka erän loppussa meillä oli vaikeuksia”, KHT:n valmenta Mikko Antila kertoi.

”Päätöserä oli tasainen, mutta meidän 2–0-maalimme ratkaisi ottelun ja pystyttiin pelaamaan järkevästi loppuun asti. Veli-Matti Mäkinen otti isoja torjuntoja silloin, kun niitä tarvittiin.”

Karhu HT jatkaa otteluitaan keskiviikkona Jyväskylässä, missä vastustajaksi tulee sarjakakkonen D-Kiekko.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut