IL: Katsoja rynni Jyväskylässä Ässien vaihtoaitioon – porilaisseura vahvistaa, että pelaajien koskemattomuutta rikottiin - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

IL: Katsoja rynni Jyväskylässä Ässien vaihtoaitioon – porilaisseura vahvistaa, että pelaajien koskemattomuutta rikottiin

Ässien lausunnon mukaan pelaajat eivät kuitenkaan kokeneet tilannetta uhkaavana.

Ässät tuuletti perjantaina Jyväskylässä viidesti. Pelin jälkeen JYPin kannattaja tuli Ässien vaihtoaitioon.

7.11. 11:18

Ässien perjantain vierailu Jyväskylässä oli värikäs.

Tapahtumia riitti vielä pelin päättymisen jälkeenkin. Iltalehti uutisoi, että yksi katsoja rynni Ässien vaihtopenkille ja yritti päästä käsiksi pelaajaan. Lehden tietojen mukaan näytti siltä kuin katsoja olisi yrittänyt lyödä pelaajaa.

Ässät antoi Satakunnan Kansalle lausunnon, jonka mukaan Iltalehden kertoma tapahtumakuvaus on totta. Ässien mukaan JYPin kannattaja rikkoi pelaajien koskemattomuutta Ässien vaihtoaitiossa heti ottelun päätyttyä.

Ässien lausunnon mukaan pelaajat toimivat esimerkillisesti ja tilanne rauhoittui nopeasti. Pelaajat eivät kokeneet tilannetta uhkaavana.

Enempää Ässät ei tilannetta kommentoi. Asian selvittely kuitenkin jatkuu JYPin ja Liigan kanssa.

Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä kertoi Iltalehdelle, että turvallisuuspäällikkö on tehnyt tapahtumasta raportin. Vaihtoaitioon tunkeutuneen katsojan henkilöllisyydestä ei ole toistaiseksi tietoa. Asian selvittely jatkuu ensi viikolla.

Järvelän mukaan JYPille ei automaattisesti tule episodista sanktioita, ”jos siellä ei ole tapahtunut mitään vastuullista virhettä”.

JYP-pelissä riitti muutenkin tapahtumia. Ässät vietti Jyväskylän jumbofinaalissa syksyn tehokkainta iltaansa, kun joukkue voitti 5–1. Lisäksi JYPin nuori lupaus Brad Lambert lensi suihkuun sen jälkeen, kun hän oli näyttänyt keskisormea Ässien vaihtoaitioon.

Lue lisää: Ässien maajoukkuejunnu säkenöi, JYPin hölmöili – ”Näin tilanteen, hän näytti keskisormea”

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut