Ässät saa apua Lukolta – maalivahti Samuel Jukuri yhden ottelun lainasopimuksella Pataan - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Ässät saa apua Lukolta – maalivahti Samuel Jukuri yhden ottelun lainasopimuksella Pataan

Ässät kiittää Lukkoa hyvästä yhteistyöstä.

Lukon maalivahti Samuel Jukuri esiintyy Tapparaa vastaan patapaidassa keskiviikkona.

2.11. 15:30

Pori

Ässät julkaisi tiistaina iltapäivällä tiedotteen, jossa kerrottiin, että Lukon maalivahti Samuel Jukuri liittyy yhden ottelun ajaksi Padan vahvuuteen.

”Jukuri liittyy Ässien vahvuuteen keskiviikkoaamuna. Ässät kiittää Rauman Lukkoa hyvästä yhteistyöstä”, Pata kertoo tiedotteessaan.

Ässien pakka meni sekaisin lauantaina, kun yhdellä joukkueen kahdesti rokotetulla jäsenellä todettiin koronavirustartunta.

Tämä johti siihen, että lauantainen vierasottelu TPS:aa vastaan siirrettiin hamaan tulevaisuuteen.

Ässät oli ehtinyt julkaista kokoonpanonsa ennen kuin ottelu siirrettiin. Siitä kävi ilmi, että Padan maalivahteina olisivat toimineet Turussa Konstantin Volkov ja Romi Huunonen.

Sunnuntaina Ässät tiedotti, että koko joukkue käy koronavirustestissä, jotta joukkueen sisäinen tautitilannekuva selviäisi mahdollisimman nopeasti ja mahdollisten jatkotartuntojen riski minimoitaisiin.

Maanantaina ilmeni, että testitulokset olivat negatiivisia.

Ässät harjoittelikin jo maanantaina normaaliin tapaan, joskin harjoituksista puuttuivat ne pelaajat, jotka ovat saaneet vasta yhden koronarokotuksen ja ovat edelleen karanteenissa.

Vasta kertaalleen rokotettujen pelaajien on vietettävä vähintään kuusi päivää karanteenissa ja saatava kaksi negatiivista testitulosta.

”Karanteenissa olevien henkilöiden lukumäärä on niin vähäinen, että joukkueen toiminta ei vaarannu”, Ässät tiedotti maanantaina.

Tiistaina Pata kertoi, että Mestis-joukkue Kokkolan Hermekseen lainatut puolustaja Aleksi Matinmikko ja maalivahti Rasmus Korhonen palaavat ainakin toistaiseksi Ässien riveihin.

Matinmikko oli lainattu Kokkolaan viime viikolla. Puolustaja ehti pelata Mestiksessä kaksi ottelua ennen kuin sai kutsun takaisin Liigaan.

Korhosen paluu ja Jukurin pikasopimus kielivät siitä, että koronavirustartunta ja siitä koituneet karanteenit osuivat vahvasti ainakin Ässien maalivahtiosastoon.

Jukurin tällä tietoa ainoa ottelu patapaidassa nähdään heti keskiviikkona, kun Tappara saapuu Ässien vieraaksi Isomäki-areenalle.

Jukuri, joka pelasi viime kaudella KHL:ssä Jokereissa kahdeksan ottelua, on torjunut Lukossa tällä kaudella kahdessa pelissä.

Jukurin tämän kauden torjuntaprosentti on 91,8.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut