Päävalmentaja kertoi ripittäneensä Patrik Lainetta, joka vähät välitti ja taiteili huiman maalin: ”Voi olla vaikea estää häntä tekemästä uudestaan” - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Päävalmentaja kertoi ripittäneensä Patrik Lainetta, joka vähät välitti ja taiteili huiman maalin: ”Voi olla vaikea estää häntä tekemästä uudestaan”

Laineen edustama Columbus Blue Jackets aloittaa kautensa perjantain vastaisen yönä.

Patrik Laine tehtaili komean maalin harjoitusottelussa Detroitia vastaan.

14.10. 13:14

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laineelta odotetaan paljon tällä kaudella. Odotuksia suomalaislaituriin kohdistuu niin seuran sisältä, miehen omasta päästä kuin fanien toimesta.

Viime kausi oli surkea, mutta nyt penkin takana on uusi mies, kun Brad Larsen yrittää johdattaa joukkueen pudotuspeleihin.

Päävalmentajan The Athleticille antamista kommenteista päätellen tunnelma on viime kautta parempi, ja Laineen tekeminen miellyttää.

”Olen nähnyt eri kaverin. Sen voi nähdä ja tuntea”, Larsen sanoi.

Laine oli hyvässä vireessä harjoitusotteluissa ja kokosi neljässä pelissä tehot 2+3. Ehdoton helmi oli taiturimainen yksilösuoritus Detroitia vastaan, jota edelsi kuitenkin mielenkiintoinen tapahtumasarja.

Laine yritti ohittaa kolme Detroit-pelaajaa, mutta menetti kiekon, kun hän olisi voinut lyödä sen vain Detroitin puolustusalueelle.

Vaihtoaitiossa Larsen ei ollut riemuissaan, vaan antoi palautetta suomalaiselle.

”Kun hän tuli takaisin penkille, annoin hänelle hieman... valmennusta, sanotaan vaikka niin”, Larsen kertoo.

”Hän ymmärsi tilanteen välittömästi.”

Ja mitä tapahtui seuraavassa vaihdossa? Laine purjehti koko Detroit-miehityksen läpi ja viimeisteli loisteliaan 4–2-maalin.

”Voi olla vaikea estää häntä tekemästä samaa uudestaan”, Larsen totesi naureskellen.

Columbus aloittaa kauden perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa kotiottelulla Arizona Coyotesia vastaan, ja nähtäväksi jää, miten Larsenin opit ovat Laineeseen ja joukkueeseen purreet.

Larsenin kommenteista The Athleticissa kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos