Päätösminuuttien maalit ja haastot herättivät suuria tunteita Tampereella - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Päätösminuuttien maalit ja haastot herättivät suuria tunteita Tampereella

Tampereella nähtiin ottelussa draamaa ja haastoja.

Patrik Virta joutui toteamaan Oliver Sunin ja Samuli Piipposen Lukon vahvemmaksi.

8.10. 22:02

Tampere

Lukko voitti perjantaina Tapparan 2–1 jääkiekkoliigan ottelussa, josta ei puuttunut vauhtia, tunteita eikä draamaa.

Tilanteen oltua tasan 1–1 Lukon Anrei Hakulinen survoi maalin edestä vieraat johtoon. Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola haastoi tilanteen maalivahdin häirintänä, mutta maali hyväksyttiin.

”Meidän mielestä Lukon pelaaja työnsi maalivahdin patjaa ja kiekko irtosi patjan alta vasta sitten. Päätös varmasti jakaa mielipiteitä, meidän mielestä tapahtui tuomarivirhe”, Tapola sanoi.

Minuuttia myöhemmin Anton Levtchi laukoi tasoitusmaalin. Nyt oli Lukon päävalmentajan Marko Virtasen vuoro haastaa osuma ja hänen haastonsa meni läpi, eli maali hylättiin.

”Kyseessä on uusi sääntö. Jos pelaajan molemmat jalat ovat maalivahdin alueella hänen edessään, niin kyseessä on visuaalinen häirintä ja maali kuuluu hylätä”, Virtanen sanoi.

Ottelun aikana Tappara julkisti myös entisen pelaajansa Joona Luodon sopimuksen loppukaudeksi.

”Peli näytti hyvältä ja pian tolpat muuttuvat maaleiksi. Omasta roolista ei ole ollut puhetta, teen mitä käsketään, menen vaikka maalivahdiksi”, Luoto sanoi.

”Joonalla on Tapparan muotoinen sydän ja hän tuo varmasti energiaa pukukoppiin. Haluamme antaa hänelle uuden startin uralla”, Tapola totesi.

Tapparan maalin teki ylivoimalla Waltteri Merelä. Se oli ensimmäinen joukkueen yv-maali sitten kauden toisen ottelun Vaasassa 11. syyskuuta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos