Moukarimies siirtyi Ässistä Turkuun - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Moukarimies siirtyi Ässistä Turkuun

Uudessa sopimuksessa on optio myös kaudesta 2022-2023.

Turkuun siirtyvä Oskari Lahtinen on Ässien oma kasvatti.

10.8. 22:23

Jääkiekon Mestiksen nimekkäimpiin seuroihin kuuluva turkulainenTuTo on solminut kauden 2021-2022 kattavan sopimuksen puolustaja Oskari Lahtisen kanssa, seuraoptiolla kaudesta 2022-23. Viime kaudella Lahtinen kiekkoili Ässien U20 -joukkueen varakapteenina.

– Oskari on todella hyvä kamppailija, joka osaa avata peliä hyvin ja löytää syöttölinjat luonnostaan. Hän on erittäin hyvä puolustamaan, mutta potentiaalia löytyy myös hyökkäyksien tukemiseen ja hyökkäyspään pelin tuottamiseen, luonnehtii pelimiestä TuTon urheilukoordinaattori Jouni Virpiö seuran nettisivuilla.

20-vuotias Lahtinen on Ässien kasvatti, joka on juniorivuosinaan käynyt kiekkoilemassa Amerikan mantereella. Lisäksi hänet tunnetaan yleisurheiluareenoilta moukarinheittäjänä. Lahtisen saavutuksiin lukeutuvat muun muassa finaalipaikat Kalevan kisoissa ja alle 18-vuotiaiden EM-kisoissa. Tällä kaudella Lahtista ei ole moukarikilpailuissa nähty.

– Uudessa puolustajassamme yhdistyy periksiantamaton asenne ja erittäin fyysinen pelitapa. Oskari on varmasti yksi sarjan fyysisimmistä pelaajista, jolta on lupa odottaa vahvoja näyttöjä kauden mittaan, Virpiö povaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: