Uutuusjoukkue Seattle Kraken valitsi Joonas Donskoin - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Uutuusjoukkue Seattle Kraken valitsi Joonas Donskoin

Tulevalla kaudella NHL:ssä aloittava Seattle Kraken on liigan 32:s joukkue.

Joonas Donskoi edusti viime kaudella Colorado Avalanchea.

22.7. 9:14

Jääkiekon NHL.ään ensi kaudella liittyvä Seattle Kraken on valinnut joukkueeseensa Joonas Donskoin. Suomalaishyökkääjä pelasi viime kaudella Colorado Avalanchessa.

29-vuotias Donskoi teki liigan sivuston mukaan viime kaudella runkosarjassa 17 maalia ja nappasi 31 pistettä. Lisäksi hän teki kolme maalia pudotuspeleissä.

Florida Panthers varasi suomalaisen NHL:n vuoden 2010 varaustilaisuudessa. Hänet valittiin neljännellä kierroksella.

Suomen aikaa aikaisin aamulla järjestettiin pelaajavalinta, jossa Seattle sai valita riveihinsä pelaajia 30 liigajoukkueesta.

Uusi tulokas sai valita yhden pelaajan kustakin joukkueesta. Vegas Golden Knightsin miehistö ei ollut seattlelaisten ulottuvilla, sillä Vegas on sarjan edellinen laajennusjoukkue.

Kraken ei kuitenkaan voinut valita keitä tahansa pelaajia, vaan muut NHL-joukkueet julkaisivat sunnuntaina listat suojaamistaan pelaajista, joita Seattle ei voinut valita.

Krakenin riveihin liittyy myös kaksinkertainen Stanley cup -mestari Yanni Gourde, joka on pelannut Tampa Bay Lightningin riveissä. Seattlelaiset nappasivat myös muun muassa New York Islandersin kokeneen Jordan Eberlen.

Krakenin liityttyä liigaan NHL:ssä pelaa ensi kaudella yhteensä 32 joukkuetta. Sarjan on määrä alkaa lokakuussa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: