Ässät lainaa maalivahtinsa Jere Härkälän käyttöön - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Ässät lainaa maalivahtinsa Jere Härkälän käyttöön

Rasmus Korhonen pelaa ensi kauden lainalla Mestiksessä.

Rasmus Korhonen hakee ensi kaudella tuntumaa miesten peleihin Mestiksestä.

29.6. 11:21

Pori

Ässien nuori maalivahti Rasmus Korhonen pelaa ensi kauden lainalla Mestis-seura Kokkolan Hermeksessä. Ässillä on kuitenkin mahdollisuus kutsua Korhonen tarvittaessa Poriin.

Korhonen, 18, on ollut kesän harjoitusjakson Ässien mukana. Kokkolaan hän siirtyy elokuussa. Padan kanssa Korhosella on sopimus kevääseen 2023 saakka

Toisen polven maalivahti siirtyi Ilveksestä Ässiin viime kaudeksi. Hän pelasi porilaisseuran nuorten joukkueessa, mutta sai vastuuta myös kahdessa liigaottelussa.

Korhonen valittiin Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueeseen. 23.–24. heinäkuuta järjestettävässä NHL:n varaustilaisuudessa hän on ensimmäistä kertaa varattavissa. Nuorukainen ei ole kuitenkaan ollut mukana kiivaimmissa varausspekulaatioissa.

Kokkolassa Korhonen pelaa porilaisvalmentaja Jere Härkälän alaisuudessa. Härkälä valmensi Hermeksen keväällä Mestiksen finaaleihin, joissa Imatran Ketterä oli kuitenkin parempi.

Korhosesta tulee myös toisen polven lainavahti Hermeksessä. Hänen isänsä Markus kävi Kokkolassa kaudella 1998–1999.

Ässissä torjuntavastuun kantavat ulkomaalaisvahdit. Porissa jatkava ruotsalainen Linus Söderström saa haastajakseen venäläisen Konstantin Volkovin. Volkov saapuu Poriin heinäkuun lopussa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: