Jokerit hankki kaksi suomalaispelaajaa AHL:stä - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Jokerit hankki kaksi suomalaispelaajaa AHL:stä

15.6.2021 12:10

Helsinki

Jääkiekon KHL:ssä pelaava Helsingin Jokerit vahvistaa rivejään hyökkääjä Kalle Kossilalla ja puolustaja Otto Leskisellä.

Pohjois-Amerikassa kaudesta 2012–2013 saakka pelannut Kossila, 28, edusti päättyneellä kaudella Toronto Maple Leafsin organisaatiota pelaten AHL-joukkue Toronto Marliesin riveissä 28 ottelua tehoin 7+22. Jokereissa juniorina pelanneella Kossilalla on vyöllään myös 19 NHL-ottelua.

–  Kossila on taitava pelintekijä, jolta löytyy runsaasti myös ratkaisukykyä. Pohjois-Amerikan kaukaloissa silmiinpistävää on ollut hänen tehokkuutensa, vahva kiekollinen tekeminen sekä pelirohkeus, kommentoi Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri seuran tiedotteessa.

Otto Leskinen, 24, on edustanut kahden viime kauden ajan Montreal Canadiensin organisaatiota, jossa NHL-pelejä on kertynyt tilille kuusi kappaletta. Leskinen pelasi kahden edelliskauden ajan pääosin AHL:ssä Laval Rockettin joukkueessa, jossa 85 peliä tuotti 39 tehopistettä.

–  Leskinen on pelitaitava ja monipuolinen puolustaja, joka on hyvä liikkumaan ja avaamaan peliä. Pelaajana hän on vasta tulossa parhaaseen ikäänsä, Kurri totesi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut