Ässät julkaisi nuorten harjoitusryhmän ja uuden apuvalmentajan – Katso millaisen miettein kulttipelaaja paketoi peliuransa ja siirtyy penkin taakse - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Ässät julkaisi nuorten harjoitusryhmän ja uuden apuvalmentajan – Katso millaisen miettein kulttipelaaja paketoi peliuransa ja siirtyy penkin taakse

Iiro Vehmanen lyö valmennusuransa eteen kaiken peliin.

Iiro Vehmasen (edessä) peliura on ohi. Hän otti mallia takanaan juoksevasta ystävästään Sami Österlundista ja siirtyi valmennuspuolelle.

21.5. 15:25

Pori

Ässät julkaisi U20-joukkueensa kesäringin.

Patanuorten harjoitusryhmä on herättänyt kiekkopiireissä mielenkiintoa, koska useammankin pelaajan on huhuttu siirtyvän Ässistä Lukkoon.

Maalivahti Juuso Helomaan siirto on ollut jo aiemmin tiedossa. Muista pelaajista, jotka todennäköisesti olisivat kuuluneet U20-joukkueeseen, puuttuvat Waltteri Mattila ja Niklas Ketonen.

Täysin uusia ässänimiä joukkueessa on kolme. Maalivahtiosaston muodostavat Jääkiekkoliiton siirtolistalle jo torstaina ilmestynyt Max Väyrynen ja viime kaudella Sportin nuorissa pelannut laitilalaiskasvatti Romi Huunonen. Puolustaja Joni Loukkojärvi on puolestaan siirtynyt SaiPasta Ässiin.

Ässien kesäringin pelaajista Eero Niemi, Valtteri Karnaranta ja Kalle Myllymaa harjoittelevat tällä hetkellä liigajoukkueen mukana.

Porilaisten valmennusryhmään on liittynyt mielenkiintoinen nimi. Viime vuosina Eurooppaa kiertänyt ja tietynlaisen kulttipelaajan maineen saanut Iiro Vehmanen on lopettanut pelaajauransa.

Viime kaudella Vehmanen oli Suomi-sarjan mestaruuden voittaneessa Karhu HT:ssä, kunnes lonkkaleikkaus keskeytti hänen pelinsä. Loppukaudella hän toimi KHT:n valmennuksen apuna.

Vehmanen paketoi oman uransa tunteikkaasti ja kertoi kunnianhimoisista valmennussuunnitelmistaan Ässien nettisivuilla julkaistulla videolla:

Ässät U20

Maalivahdit: Max Väyrynen, Romi Huunonen.

Puolustajat: Verneri Hellman, Eemeli Hellsten, Veeti Huumo, Oskari Lahtinen, Joni Loukkojärvi, Eetu Palovaara, Valtteri Viirret, Jerkko Virtala, Eemeli Virtanen.

Hyökkääjät: Juuso Aaltonen, Perttu Harjula, Lenni Hämeenaho, Joakim Huikkala, Patrik Juhola, Valtteri Karnaranta, Jesperi Kaukonen, Aaro Kautto, Feetu Knihti, Kalle Myllymaa, Aaro Mäkinen, Eero Niemi, Akseli Ulvila, Miska Vilppola, Werner Vilkki, Aaro Virtanen.

Johtoryhmä: Juha-Matti Kemppainen (päävalmentaja), Iiro Vehmanen (valmentaja), Jussi Härkönen (maalivahtivalmentaja, Markku Viitalampi (joukkueenjohtaja), Juha Salin (huoltaja).

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: