Mestareista mestareihin: Mikael Kotkaniemi siirtyy Lukkoon - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Mestareista mestareihin: Mikael Kotkaniemi siirtyy Lukkoon – ”Ainahan sellainen kiinnostaa, kun hommia tehdään isolla sydämellä”

Porilaisvalmentaja vuoden sopimuksella Lukon nuorten ohjaksiin.

Mikael Kotkaniemi valmentaa ensi kaudella Raumalla.

14.4. 23:34

Porilaisen Karhu HT:n Suomi-sarjan mestariksi valmentanut Mikael Kotkaniemi ei jatka seurassa. Mestareita hän valmentaa silti myös ensi kaudella. Kotkaniemi, 51, on Lukon U20-joukkueen uusi vastuuvalmentaja.

Kotkaniemi teki Lukon kanssa vuoden sopimuksen. Hän seuraa tehtävässä raumalaisnuoret Suomen mestariksi valmentanutta Marko Virtasta. Virtanen ottaa puolestaan ohjat Lukon liigajoukkueessa.

– Lukon viime vuosien hyvä työ herätti kiinnostukseni seuraa kohtaan, sillä ainahan sellainen kiinnostaa, kun hommia tehdään isolla sydämellä, Kotkaniemi sanoi Lukko ry:n nettisivuilla.

Kokenut valmentaja oli voittamassa Ässien kanssa Suomen mestaruutta 2013. Ässien nuorten joukkueista hänen meriittilistaltaan löytyy A-nuorten SM-hopea Karri Kiven aisaparina ja B-nuorten SM-pronssi päävalmentajana.

Padan miesten liigaryhmää Kotkaniemi on valmentanut kolmella kaudella. Syksyn 2018 potkujen jälkeen hän oli puolitoista kautta ilman valmennuspestiä, kunnes hän otti Karhu HT:n menestyksekkäästi haltuunsa.

Mestikseen pudonneen Lukon naisten joukkueen vastuuvalmentajana jatkaa Sami Piilikangas. Hän aloitti tehtävässä kesken viime kauden.

Lukon U18-joukkueen valmentaja jatkaa puolestaan Toni Nenonen. Raumalaisten U16-joukkueen valmentaja aloittaa Paavo Nurmi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut