Vaasassa riitti dramatiikkaa - keskiviikkona Ässien vieraana pelaavalta KalPalta loukkaantui kaksi pelaajaa - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Vaasassa riitti dramatiikkaa - keskiviikkona Ässien vieraana pelaavalta KalPalta loukkaantui kaksi pelaajaa

KalPan maalivahti Samu Perhonen loukkaantui, kun Valtteri Viljasen luistin osui hänen päähänsä. Myös KalPan ykkösvahti Eero Kilpeläinen on sivussa.

23.2. 22:11

Vaasa

Vaasan Sport ja Kuopion KalPa pelasivat kovatasoisimman liigaottelun, mitä Vaasassa on tällä kaudella nähty. KalPa oli ottelussa hallitsevampi osapuoli, joten sen 3–2-voitto ei ollut vääryys.

Ottelusta ei puuttunut dramatiikkaa, sillä äärimmäisen jännittävän pelin lisäksi kaksi KalPan pelaajaa loukkaantui. Hyökkääjä Henri Knuutinen loukkaantui toisessa erässä ja maalivahti Samu Perhonen kolmannessa. Kaiken lisäksi linjatuomari Jere Koskela sai kiekon korvaansa, mutta jatkoi peliä.

Perhonen loukkaantui, kun Sportin porilaispuolustaja Valtteri Viljanen ajoi maalille. Kaatuessaan Viljasen luistin osui Perhosen maskiin.

KalPa oli jo aiemmin menettäynyt ykkösvahtinsa Eero Kilpeläisen sairastuvalle. Kilpeläinen on sivussa useamman viikon.

Perhosen tilalle tuli 203-senttinen Henrik Tikkanen.

Kuten muillakin Liigan joukkueilla, KalPalla on menossa pelien täyteinen vaihe. Lisäksi otteluohjelma hemmottelee KalPaa neljällä peräkkäisellä länsirannikon ottelulla. TPS, Lukko ja Sport on jo kohdattu ja Ässiä vastaan KalPa pelaa keskiviikkona Porissa. Kotikonnuilla KalPa ei ole käynyt sitten viime viikon perjantain.

KalPan puolustaja Lasse Lappalainen on ollut Sportille hankala vastustaja. Edellisessä ottelussa Kuopiossa Lappalainen teki 1–0-voittomaalin jatkoajalla. Tiistaina Lappalainen laukoi ottelun avausmaalin. Lappalainen on tehnyt kauden kahdeksasta maalistaan viisi helmikuussa.

Ottelun sankari oli kuitenkin Balazs Sebok, joka teki loput KalPan maaleista.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos