Montreal Canadiensin suomalaiskolmikko osti ravintolapöydät Karhu HT:n otteluihin ja pani hyvän kiertämään - Jääkiekko - Satakunnan Kansa

Montreal Canadiensin suomalaiskolmikko osti ravintolapöydät Karhu HT:n otteluihin ja pani hyvän kiertämään

Suomi-sarjan porilaisjoukkue joutuu muiden tavoin pärjäämään ilman yleisöä.

Montreal Canadiensin porilaishyökkääjät Jesperi Kotkaniemi (vas.) ja Joel Armia kuvattuna lokakuussa 2018.

23.2. 14:13

Karhu HT:n Instagram-tarinassa on käynnissä kilpailu, jonka voittaja pääsee NHL-tähden kustantamaan ravintolapöytään, kun Suomi-sarjan joukkue kohtaa Nokian Pyryn Isomäki-areenalla torstaina.

Kilpailun – ja neljän hengen ravintolapöydän – voittaa se, joka kysyy ”parhaimman kysymyksen” Karhu HT:n Instagram-tarinassa.

Karhu HT kertoo, että tempauksen taustalla on Montreal Canadiensin suomalaiskolmikko Artturi Lehkonen, Jesperi Kotkaniemi ja Joel Armia, jotka ovat ostaneet ravintolapöytiä porilaisjoukkueen tuleviin otteluihin.

– Herrat eivät kuitenkaan siviilitöissä parhaillaan olevien kiireidensä takia pääse osallistumaan otteluun, joten he haluavat laittaa hyvän kiertämään, Karhu HT kirjoittaa Instagram-sivullaan.

Neljän hengen ravintolapöydän hinta on Karhu HT:n otteluissa 80 euroa, joten ostos ei verota NHL-tähden lompakkoa kovinkaan paljon.

Kilpailu on jo kirvoittanut jonkin verran kysymyksiä, joista yhdessä tivataan Armialta jälleen kerran sitä, onko hänen puhelimensa todellakin kuivalla maalla.

– Onko Jepun jutussa perää, että sun kännykkäs on kesäsin ja ennen NHL-kauden alkua järves, eräs käyttäjä kysyy.

Kotkaniemi tosin epäili, että Armian puhelin on meren, ei järven, pohjassa.

Karhu HT:n urheilutoimenjohtaja Niko Palonen on harmitellut sitä, että joukkue sai nostettua katsojakeskiarvonsa jo noin 200 ihmisen pintaan ennen kuin koronavirusepidemia tyhjensi hallit katsojista.

– Teimme pitkään töitä katsojamäärän eteen, Palonen huomautti tammikuussa.

Suomi-sarja oli pitkään pelitauolla koronavirusepidemian takia. Karhu HT:n pelit keskeytyivät 15. marraskuuta ja jatkuivat vasta 13. helmikuuta. Porilaisjoukkueella on jäljellä vielä neljä ottelua ennen pudotuspelejä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: